Huis inrichten

Huis inrichten start op onze site

Ben jij altijd druk bezig met je interieurinrichting? Bezig met het inrichten van je huis? Altijd op zoek naar wooninspiratie? Ondergaat jouw woning meerdere keren per jaar een metamorfose? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is.
Waarschuwing vooraf. Wij zijn niet van de trends. Natuurlijk delen we de laatste woontrends met jou maar we zijn meer van het principe kies een stijl die bij je past. Ga je huis inrichten met dingen waar je blij van wordt. Die jou een thuis gevoel geven. Laat je niet leiden door de trends maar luister naar je gevoel. Je huis moet geen showroom zijn maar een plek waar je na een dag hard werken graag naar toe gaat. Die aanvoelt als een warme deken.

Interieur inrichting

Wij zijn elke dag weer op zoek naar de leukste wooninspiratie en tips voor het inrichten van je huis. Van de leukste binnenkijkers tot thema’s voor je interieurinrichting. 

Hoe en welke kleur kan je in je huis toepassen? Tips voor vele stijlen interieur inrichting of gewoon een leuk artikel wat gaat over het inrichten van je huis. Elke week delen we het laatste interieurnieuws met je en inspireren we je door middel van onze interieurblogs.

Vele van ons willen graag een leuk interieur maar weten niet hoe ze moeten starten. In onze voorbeeld interieurblogs laten we zien welke meubels, woonaccessoires en verlichting je met elkaar kan combineren. Om het nog makkelijker voor je te maken vermelden we de woonwinkels bij deze blogs. 

Huis inrichten per ruimte

Onze blog in verschillende categorieën ingedeeld. Zo is er per ruimte een categorie:

Het maakt dus niet uit welke ruimte je in je huis wilt aanpakken. Je huis inrichten start op onze interieurblog

Woonkamer inrichten

De ruimte waar we vaak de meeste aandacht aangeven is de woonkamer. Hier brengen we veel tijd door dus dit moet dan ook een gezellig plek zijn. Vandaar ook dat we een aantal artikelen hebben geschreven die jou helpen bij het inrichten van een gezellige woonkamer. Een van ons meest gelezen artikel is het stijlen van een grijze bank. De kleur is natuurlijk ideaal als basis voor je interieur. Grijs is met veel kleuren te combineren. Maar ook onze blog een blauwe bank combineren wordt veel gelezen. En wat dacht je van onze blog over de leukste salontafels in combinatie met het stylen van je dienblad.

Ook zien we dat het inrichten van de vensterbank vaak een probleem levert want onze artikelen over het inrichten van je vensterbank worden veel gelezen. Dit is toch een plek in ons huis waarbij we wel wat hulp kunnen gebruiken. Gelukkig hebben wij en onze interieurstylisten daar een paar leuke interieurblogs over geschreven.

Slaapkamer inrichten

Een ruimte waar iedereen eigenlijk altijd mee bezig is is de slaapkamer. Het maakt niet uit in welke seizoen we zitten. Het inrichten van de slaapkamer is altijd een categorie die bij ons veel gelezen wordt.

De slaapkamer inrichten is ook leuk om te doen want deze ruimte is prive. Hier mogen we onze creativiteit laten gaan. Of we nu gaan voor een groene slaapkamer, een petrol slaapkamer of kiezen voor een ander thema voor je slaapkamer. Wij inspireren we je graag. Wij selecteren de leukste zwarte dekbedovertrek, vertellen je alles over het verlichtingsplan voor de slaapkamer of welke wandbekleding je kan gebruiken in je slaapkamer.

Keuken inrichten

Zelf brengen wij graag veel tijd door in de keuken. Dit is ook een van mijn favoriete categorieen. Want de keuken is een plaats waar we elke dag meerdere keren van de dag te vinden zijn. Deze ruimte moet dan ook goed functioneren. Daarbij zijn we bijna experts nieuwe keuken kopen want dit hebben we al meerdere keren in ons leven gedaan. De laatste keer was in 2020.

Naast informatie over keukens delen we in deze rubriek ook handigheidjes. Denk aan het opbergen van je brood, de leukste broodplanken of hoe kan ik mooi de tafel dekken. En ook voor de feestdagen geven we je de leukste recepten zoals bijvoorbeeld met Pasen.

Kinderkamer inrichten

Bij het inrichten van je huis hoort ook de kinderkamer. Met zelf vier kinderen is er inspiratie genoeg voor het inrichten van de kinderkamer. Of het nu gaat om een jongens – of meisjeskamer. Inspiratie genoeg. Of het nu gaat om de leukste meiden dekbedovertrekken, inspiratie voor een paardenkamer of stoere legerkamer. Wij hebben alles al voor je verzameld.
Voor baby’s hebben wij een aparte website: Babyinspiratie.nl

Natuurlijk delen we ook al het interieurnieuws voor de kinderkamer. Want de branche staat niet stil. Er is gewoon te veel leuks om te delen.

Kantoor inrichten

Toen wij voor onszelf begonnen werkte we eerst nog vanaf de keukentafel. Echter merkte we al snel dat dit voor je lichaam (geen goede bureaustoel, enz.) en voor je concentratie niet de beste setting is. Zo kwam er steeds meer inspiratie om een kantoor aan huis in te richten. Gelukkig hebben we een grote zolder en nu hebben wij daar ons kantoor. Onze inspiratie voor een goede thuiswerk plek delen we graag met jou. Zeker nu dit steeds meer de trend gaat worden. Denk daarbij aan de beste bureaustoelen, bureau’s en tips voor een opgeruimd bureau.

Tuin inrichten

We hebben steeds minder neerslag in Nederland, ook de temperaturen nemen toe. We hebben dus meer de gelegenheid om buiten te wonen. Het inrichten van onze tuin is dus net zo belangrijk als het inrichten van ons huis. Ook buiten willen we het gezellig hebben met een lekkere loungebank, een goede eettafel en natuurlijk mag de bbq niet ontbreken. We proberen je ook te inspireren bij het kleur gebruik van je tuin. Of jij nu kiest voor een moderne witte tuin of landelijke blauwe tuin. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Badkamer inrichten

Nog een plek waar we veel tijd doorbrengen, de badkamer. De badkamer van tegenwoordig is meer dan een simpele douche en plek om je tanden te poetsen. Het is vaak onze eigen mini spa. Douchen en badderen wordt steeds luxer.

We laten je niet alleen de laatste badkamertrends zien, want dit is een branche die elke dag wel met nieuws komt, maar we laten je ook handigheidjes zien. Zoals tips voor het opbergen van je handdoeken, hoe je met weinig je badkamer kan veranderen of hoe je hout toepast in je badkamer.

Hal inrichten

En dan de ruimte waarbij we elke dag binnenkomen. Helaas ook een van de kleinere ruimtes in ons huis en ook de ruimte die vaak een rommeltje wordt. Daarom laten we je zien hoe je een hal kan inrichten. Welke kleur je in de hal kan gebruiken, hoe berg ik mijn schoenen op en hoe je een echte gezinshal kan inrichten. Natuurlijk mogen de leukste kapstokken en spiegels niet ontbreken.

Binnenkijkers

Zijn al deze rubrieken nog niet genoeg inspiratie dan hebben we ook nog onze binnenkijkers. Heerlijk gluren bij de buren.

Wij hebben vele foto’s verzameld waarbij je bij de mensen binnenkijkt. Foto’s van echte interieurs. Foto’s van kleine kamers, grote kamers, kamers met schuine wanden enzovoort. Op deze manier kan je kijken hoe een ander omgaat met zijn interieur. Hoe lossen zijn lastige hoeken op of hoe richten zij bijvoorbeeld hun badkamer, woonkamer of slaapkamer in.

Naast deze binnenkijkers hebben wij ook veel productfoto’s verzameld. Zo willen we je een compleet overzicht aanbieden voor als je bezig bent met je huis inrichten. Wij willen je een goede start geven waarbij je zoveel mogelijk interieur inspiratie opdoet.

Budget wonen, zelfmaak ideeen

Interieur Inspiratie houdt van budget wonen en daarom zijn wij altijd op zoek naar de leukste zelfmaakideeen. Want door je woonaccessoires zelf te maken en meubels te pimpen hou je budget over. Met de krappe tijden van tegenwoordig wil iedereen budget wonen. We zetten dan ook regelmatig leuke zelfmaakideen op de site. En bij elk thema zoals valentijn, pasen en kerst proberen we speciale themapagina’s te maken.

Kortom elke dag een reden om even te komen kijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *