De 10 leukste meiden overtrekken

Wij hebben twee dochters. De een is stoer en houdt van blauw en groentinten. De ander is een romanticus en houdt van roze. Je ziet dit in alles terug. Van de kledingkast tot de slaapkamer.

Het heeft voor en nadelen. Zo is het een voordeel dat duidelijk is welke kleur voor wie is. Blauwe kleding naar de ene kamer, roze naar de andere. Vooral met ondergoed en topjes is dit fijn. Hoef ik niet elke keer naar de maat te zoeken. Het heeft ook een nadeel want ze lenen geen spullen van elkaar. En als de roze kleren van de oudste haar te klein zijn kunnen ze niet door naar de jongste. Nu moet ik ook wel beken dat roze haar niet heel erg goed staat.
Naast de kleding is voor elke dame een eigen collectie aan linnengoed. Want de een wilt een stoere dekbedovertrek en de andere juist een romantisch.

Ik ben dus expert in dekbedden zoeken (ben ook jaren eigenaar geweest van een eigen online dekbeddenshop) en wil mijn top tien graag met jullie delen. En dan ga ik niet uit van de Disney figuren maar echt overtrekken voor de al iets oudere meiden.

Meidendekbedovertrek kopen? Hieronder de 10 leukste:

1. De romantische overtrek

Als jouw dochter net als die van mij een romanticus en een echter dromer is dan past deze prinsessenovertrek goed bij haar. Als ze onder de dekens ligt lijkt het net alsof ze de mooiste jurk van de wereld aan heeft. Slapen als een echte prinses. De overtrek is ook in het blauw verkrijgbaar.

2. Zoete dierenparade

Deze dekbedovertrek zou voor beide dames kunnen worden toegepast. Hij heeft allerlei kleurtjes en is zowel zoet als stoer. De overtrek Wilde dieren is van Studio Ditte. Het voordeel van deze overtrek is de lange instopstrook. De overtrek is namelijk 260 cm lang. Zo voorkom je dat je elke avond het bed op moet maken.

3. De sterren meidenovertrek


Ik heb nu voor de rode versie gekozen maar deze overtrek met sterren is er in verschillende kleuren. Hij is er in het roze, rood, blauw en grijs. Heb je meerdere kinderen op een kamer en wil je voor eenheid zorgen dan kan je deze overtrek gebruiken. Elke kind in zijn eigen kleur.
De Damais Starville overtrekken zijn super zacht want ze zijn gemaakt van 100% percaline katoen. Daarbij blijven ze was na was kleurecht. Je kind zal met recht slapen onder de sterren.

4. Mette Ditmer meidenovertrek

Deze overtrek is voor de meiden puber. Leuk voor kleine meisjes maar ook heel erg stoer voor de beginnende puber. Zeker als ze hun kamer gaan veranderen rond de tijd dat ze naar de middelbare school gaan. Dan wordt het toch tijd om de meisjeskamer achter je te laten en je eigen stijl door te voeren. Deze meidendekbedovertrek past daar goed bij. En een groot voordeel, hij past bij heel veel stijlen. Kan je puber nog heel vaak haar kamer veranderen. Van knallend paars tot rustig zwart/wit.

5. Flamingo meiden dekbedovertrek

Flamingo’s zijn hot. Je komt ze overal tegen zo ook in het beddengoed. Deze flamingo overtrek brengt je in tropische sferen. Hij zou erg goed bij de kamer van mijn stoere dochter passen want turquoise / petrol is de hoofdkleur in haar kamer.

6. Hertjes meidendekbedovertrek

Kleine dames zijn dol op dieren. En kleine schatjes hertjes zijn ideaal voor het inrichten van de meidenkamer. Deze schattige hertjes overtrek past dan ook prima bij het thema Bambi in de kinderkamer.

7. Rabbit meiden dekovertrek

Deze overtrek is zo lief dat wij als volwassene er zelf onder zou willen slapen. Bij het zien dan deze schattige diertjes zwijmel je helemaal weg. De forest overtrek is perfect voor een echte dierenvriend. Ik weet bijna zeker dat je dochter het konijntje, de kitten en het hertje een eigen naam gaat geven. En dat hij alleen gewassen mag worden als hij’s avonds maar gelijk weer op het bed ligt.

8. Nog een flamingo meidenovertrek

Vond je de vorige overtrek te truttig? Was die iets te jong voor je dochter? Ik heb er ook een voor de al iets oudere meiden. Een heerlijk zacht overtrek. De flamingo overtrek zorgt er voor dat je altijd met het juiste been uit bed stapt.

9. Hond en kat meiden dekovertrek

Net als het konijn een overtrek waar je meteen verliefd op wordt. Deze hond & kat overtrek wil elk kind wel op zijn kamer. Zelfs mijn puber die op het moment van het schrijven van deze blog naast mij zit, zit mij nu te smeken of hij deze overtrek mag hebben.

10. Paarden dekovertrek

Als laatste de dekovertrek die bij elke dame in de smaak valt. Ik heb een tijdje een webshop in dekbedovertrekken gehad en mijn hardloper was de overtrek met de afbeelding van een paard. Er zijn verschillende overtrekken verkrijgbaar bij o.a. Bol.com. Mijn dochter vindt deze paarden overtrek het leukst.

Hebben deze tien je nog niet genoeg geïnspireerd? Ik heb er nog een aantal gevonden:

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *