overtrekken

De 10 leukste meiden overtrekken

Wij hebben twee dochters. De een is stoer en houdt van blauw en groentinten. De ander is een romanticus en houdt van roze. Je ziet dit in alles terug. Van de kledingkast tot de slaapkamer.

Het heeft voor en nadelen. Zo is het een voordeel dat duidelijk is welke kleur voor wie is. Blauwe kleding naar de ene kamer, roze naar de andere. Vooral met ondergoed en topjes is dit fijn. Hoef ik niet elke keer naar de maat te zoeken. Het heeft ook een nadeel want ze lenen geen spullen van elkaar. En als de roze kleren van de oudste haar te klein zijn kunnen ze niet door naar de jongste. Nu moet ik ook wel beken dat roze haar niet heel erg goed staat.
Naast de kleding is voor elke dame een eigen collectie aan linnengoed. Want de een wilt een stoere dekbedovertrek en de andere juist een romantisch.

Ik ben dus expert in dekbedden zoeken (ben ook jaren eigenaar geweest van een eigen online dekbeddenshop) en wil mijn top tien graag met jullie delen. En dan ga ik niet uit van de Disney figuren maar echt overtrekken voor de al iets oudere meiden.

Meidendekbedovertrek kopen? Hieronder de 10 leukste:

1. De romantische overtrek

Als jouw dochter net als die van mij een romanticus en een echter dromer is dan past deze prinsessenovertrek goed bij haar. Als ze onder de dekens ligt lijkt het net alsof ze de mooiste jurk van de wereld aan heeft. Slapen als een echte prinses. De overtrek is ook in het blauw verkrijgbaar.

2. Zoete dierenparade

Deze dekbedovertrek zou voor beide dames kunnen worden toegepast. Hij heeft allerlei kleurtjes en is zowel zoet als stoer. De overtrek Wilde dieren is van Studio Ditte. Het voordeel van deze overtrek is de lange instopstrook. De overtrek is namelijk 260 cm lang. Zo voorkom je dat je elke avond het bed op moet maken.

3. De sterren meidenovertrek


Ik heb nu voor de rode versie gekozen maar deze overtrek met sterren is er in verschillende kleuren. Hij is er in het roze, rood, blauw en grijs. Heb je meerdere kinderen op een kamer en wil je voor eenheid zorgen dan kan je deze overtrek gebruiken. Elke kind in zijn eigen kleur.
De Damais Starville overtrekken zijn super zacht want ze zijn gemaakt van 100% percaline katoen. Daarbij blijven ze was na was kleurecht. Je kind zal met recht slapen onder de sterren.

4. Mette Yellow meidenovertrek

Deze overtrek is voor de vrolijke noot. De kleur geel springt er uit. Zeker ook goed toe te passen voor de al iets oudere meiden. En ook in een puberkamer zou hij niet misstaan. Ook de Yellow overtrek heeft een extra lange instopstrook.

5. Flamingo meiden dekbedovertrek

Flamingo’s zijn hot. Je komt ze overal tegen zo ook in het beddengoed. Deze flamingo overtrek brengt je in tropische sferen. Hij zou erg goed bij de kamer van mijn stoere dochter passen want turquoise / petrol is de hoofdkleur in haar kamer.

6. Happy confetti meidendekbedovertrek

Met het zien van deze overtrek krijg je zin in een feestje. Vrolijke kleuren op een witte ondergrond. Een overtrek waarmee je vele meidenkamers zou kunnen inrichten.
De happy confetti overtrek is gemaakt van 100% katoen en is erg zacht. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrek ademend wat zorgt voor een heerlijke nachtrust.

7. Rabbit meiden dekovertrek

Deze overtrek is zo lief dat wij als volwassene er zelf onder zou willen slapen. Bij het zien dan dit schattige konijntje zwijmel je helemaal weg. De rabbit overtrek is perfect voor een echte dierenvriend. Ik weet bijna zeker dat je dochter het konijntje een eigen naam gaat geven. En dat hij alleen gewassen mag worden als hij’s avonds maar gelijk weer op het bed ligt.
De overtrek is aan beide zijde bedrukt.

8. Nog een flamingo meidenovertrek

Vond je de vorige overtrek te truttig? Was die iets te jong voor je dochter? Ik heb er ook een voor de al iets oudere meiden. Een heerlijk zacht overtrek. De flamingo overtrek zorgt er voor dat je altijd met het juiste been uit bed stapt.

9. Hond en kat meiden dekovertrek

Net als het konijn een overtrek waar je meteen verliefd op wordt. Deze hond & kat overtrek wil elk kind wel op zijn kamer. Zelfs mijn puber die op het moment van het schrijven van deze blog naast mij zit, zit mij nu te smeken of hij deze overtrek mag hebben.

10. Paarden dekovertrek

Als laatste de dekovertrek die bij elke dame in de smaak valt. Ik heb een tijdje een webshop in dekbedovertrekken gehad en mijn hardloper was de overtrek met de afbeelding van een paard. Er zijn verschillende overtrekken verkrijgbaar bij o.a. Bol.com. Mijn dochter vindt deze paarden overtrek het leukst.

paarden overtrek

Hebben deze tien je nog niet genoeg geïnspireerd? Ik heb er nog een aantal gevonden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *