De gezinshal

Een van de dingen welke meteen een rommeltje worden zodra je een gezin gaat vormen is de hal. Zeker als je kinderen kunnen lopen is dit de plek waar men start met de rommel van zich af te gooien. En als ze ouder worden wordt dit alleen maar erger. Schooltassen, schoenen en sporttassen op een of andere manier gooien ze dit zodra ze binnen stappen van zich af.

Opgeruimde hal

Een van de dingen om dat te zorgen dat het overzichtelijk blijft is zorgen dat er ruimte is op jassen op te hangen en spullen op te bergen. Ik heb een aantal voorbeelden van een overzichtelijke gezinshal voor je opgezocht. Ruimtes die je kunnen inspireren om je eigen hal ook op deze manier in te richten. Van te voren een aantal tips:

  1. Een gezin heeft veel jassen dus heb je ook veel ruimte nodig om dit op te hangen. Zorg dus voor een grote kapstok. Probeer ook rekening te houden met de lengtes van iedereen. Voor de kleinere kinderen is het dus verstandig om de kapstok lager te hangen.
  2. Zorg voor manden of lades waar ze hun sjaals, handschoenen enz. in op kunnen bergen.
  3. Als er veel tassen zijn kan je kiezen voor haken waar ze deze aan op kunnen hangen of maak een plank boven de kapstok waarop ze de tassen kunnen leggen.
  4. Heb je ruimte maak dan gebruik van een schoenenkast. De schoenen uit het zicht geeft een enorm opgeruimd gevoel.
  5. Soms kan het handig zijn om juist in de hal een plek te creeren voor sleutel. Ook een kalender of memobord kan er handig zijn in de hal. Een overzichtelijk plek waar iedereen kan zien wat er gaat gebeuren en wat er nog gedaan moet worden.

Bron 1e foto: BBC

hal met kastje

Eigenthuis

moderne hal

Bobedre

steigerhouten kapstok

Karin van den Bergh

schoenenkast

Tobitile

kapstok hal

Sainthonorehome

gezinshal

Leblogdeco

gezinshal

Decoratingyoursmallspace

gang

Lillakamomilla

kapstok zelfmaken

Apairandasparediy

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *