Okergeel in de hal

We waren flink bezig om onze ‘plannen’ die ik in het vorige blog beschreef uit te voeren, maar  doordat er wat mensen in onze omgeving onze hulp konden gebruiken bij verhuizingen, is dat  op dit moment niet echt een prioriteit . In mijn hoofd ben ik al bezig met het inrichten van de nieuwe ruimtes, maar daar zal toch eerst opgeruimd moeten worden. En dat kost tijd. En die hadden we even niet…

Toch kriebelde het om iets te doen in huis.

Sinds onze trap opnieuw bekleed is ben ik helemaal weg van de kleur okergeel. Het is een frisse kleur die heel mooi past met al het wit in ons huis. Ik liep dus al een tijdje te bedenken hoe en waar ik deze kleur nog meer kon toepassen. Zo kwam ik op het idee om het halletje bij de achterdeur een kleine metamorfose te geven. In deze ruimte hangen wij onze jassen op en bergen we alle bijbehorende spullen en onze schoenen op. De vloer is betegeld en dat is fijn wanneer we met natte jassen en schoenen thuis komen. We hebben wel een hal bij de voordeur, maar die gebruiken we nauwelijks. Hier in het dorp komt bijna iedereen achterom. Dit is het eerste wat men van ons huis ziet en hoewel er niets mis was met de ruimte kon deze wel wat meer kleur gebruiken.

Zo gezegd zo gedaan, met okergele muurverf, tape en kwasten kon ik aan de slag. Ik zag op internet al geregeld afbeeldingen van muren die tot de helft geschilderd waren voorbij komen. Ik vind dit echt heel gaaf maar ook wel eng om zelf te doen. Een rechte lijn midden op de muur, geen idee of mij dat wel zou lukken?

Toch heb ik het geprobeerd en ik moet zeggen, niet slecht voor de eerste keer! Een middag meten en verven met toch wel wat spanning of het wel zou lukken. Maar ik ben best een beetje trots…

Met nog wat leuke aankleding ( met wat spullen die nog op zolder lagen, ik hou me nog aan mijn ‘voornemen’?) was de mini metamorfose geslaagd!

Nu moeten we toch maar eens aan dat opruimen gaan beginnen….

Tot snel!

Liefs Maartje

De oude situatie:

hal

En na de mini metamorfose! Met mijn schaduw er bij ?

hal nieuwe situatie

hal okergeel

About Author

You May Also Like

1 comment

Tamara says:

Super tof

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *