Slaapkamer ideeën

Een slaapkamer inrichten start met het vinden van de juiste slaapkamerinspiratie. De slaapkamer is een plek waar we tot rust komen. Een plek waar we graag vertoeven. Daarom is het belangrijk dat we aandacht geeft aan de inrichting van onze slaapkamer. Maar hoe kom je aan goede slaapkamer ideeën?

Wij hebben alles voor het inrichten van je slaapkamer op 1 pagina verzameld:

Dekbedovertrek zwart

Zwart is een kleur die we niet snel in onze woonkamer gebruiken maar welke je prima kan gebruiken bij het inrichten van je slaapkamer. Zeker als je gaat voor een dekbedovertrek zwart. Deze kan namelijk de andere kleuren in je slaapkamer net iets meer flair geven. Op zoek naar een leuke dekbedovertrek zwart?

zwart dekbedovertrek
petrol slaapkamer inrichten

Petrol slaapkamer inrichten

Petrol is een prachtige kleur voor de slaapkamer. Je kan deze kleur op verschillende manieren toepassen bij het inrichten van je slaapkamer. Bekijk onze blog vol met leuke slaapkamer ideeën voor een petrol slaapkamer.


Hollandse slaapkamer

Ik ben dol op de kleur blauw en ik weet vele met mij. Met deze blog bied ik je slaapkamerinspiratie voor een blauwe slaapkamer.

taupe dekbedovertrekken

Taupe dekbedovertrekken

Veel mensen vinden het eng om kleur toe te voegen aan hun interieur en werken graag met neutrale kleuren. Daarom voor in de slaapkamer de mooiste taupe dekbedovertrekken.

Gele slaapkamer

Haal de zon in je slaapkamer met de kleur geel. Door gebruik te maken van de kleur geel wordt je elke dag vrolijk wakker. Hoe voeg je geel toe aan je slaapkamer?

gele slaapkamerinspiratie

Dekbedovertrek groen

Groen is weer helemaal terug in het interieur. Niet alleen in de woonkamer maar ook in de slaapkamer kan je groen heel erg goed toepassen.

Natuurlijke slaapkamer

Cynthia laat in de rubriek binnenkijkers zien hoe je een natuurlijke slaapkamer kan inrichten. Inclusief een zelfgemaakt hoofdbord.

Lichtplan slaapkamer

In een slaapkamer wordt meer gedaan dan alleen slapen en dit is ook van invloed op de verlichting in een slaapkamer. Maak dus ook hier een goed lichtplan.

Romantische slaapkamer

De een wil een moderne slaapkamer, de ander een romantische. Wij geven je slaapkamerinspiratie voor een romantische slaapkamer

Wandbekleding slaapkamer

Voor het inrichten van je slaapkamer heb je een aantal basis principes nodig. Naast de vloer is de wandbekleding die je kiest heel erg belangrijk. Want de wandbekleding bepaalt voor een groot deel de sfeer van je slaapkamer.

Groene slaapkamer

Groen is weer helemaal terug in het interieur en dus ook heel erg geschrikt als kleur voor de slaapkamer. Lees alles over alle kleurmogelijkheden in onze blog.

groene slaapkamer

Verf slaapkamer

Er zijn verschillende methodes voor het decoreren van je slaapkamer. Zo kan je behangen maar je kan je slaapkamer ook verven. Je slaapkamer verven is binnen mum van tijd gedaan dus in een weekend kan je je slaapkamer een metamorfose geven. Maar voor welke verf kies je?