Meisjeskamer thema paarden

Paarden meisjeskamer

Als ik samen met mijn dochter vriendenboekjes aan het invullen ben is haar standaard antwoord op de vraag wat wil je later worden als je groot bent; paardrijdster. Ze heeft nog nooit een les gehad, heeft 1x in haar leven op een paard gezeten maar is dol op paarden. En ik weet nog goed dat ik dat vroeger ook was. Ik wilde dol graag op paardrijles maar zat al op 2 sporten dus nog een sport erbij was echt te veel van het goede. Gelukkig had ik stapels met Penny’s en kon ik op die manier toch een beetje van mijn paardenleven dromen.

Gelukkig is er tegenwoordig naast de Penny en een bezoek aan de manege nog meer mogelijk om dagelijks te dromen van een leven vol paarden. Met onderstaande producten maak je namelijk binnen mum van tijd een leuke paardenkamer voor je dochter.

We starten natuurlijk met een aantal leuke paarden dekbedovertrekken:

Dekbedovertrek paard

Paardenbehang

Wil je groter aanpakken dan kan je gaan voor paarden behang. Zo kan je meteen als je binnenkomt zien wat de hobby van je dochter is. En wilde ze altijd al een eigen paard dan kan je nu zeggen dat deze op de muur van haar kamer is geplakt.

Wil ze liever een hele kudde dan is er nog een versie met paarden die door de zee rennen.

Paardenposter

Natuurlijk mag een mooie poster niet ontbreken. Dit paard weet je in ieder geval te raken:

Wil je dochter al meteen bij de deur laten zien wat haar favoriete dier is? Of wil je de kamer op een minimale manier stylen met paarden? Dan is er deze muursticker die natuurlijk ook heel erg goed op de deur kan.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *