Top 10 design bureaustoelen

In je thuiswerkplek wil je natuurlijk lekker kunnen zitten. Het liefst op een bureaustoel die past bij jou interieur. Ik heb hier 10 design bureaustoelen geselecteerd die bewijzen dat een bureaustoel niet standaard hoeft te zijn, maar ook mooi in je interieur kan passen.

bureaustoel walnoot leerDeze bureaustoel Viiki is van Walnoorhout en leer. De stoel is verkrijgbaar in wit en zwart leer.

Bureaustoel Viiki
Bureaustoel BeigeBureaustoel Flyn is het ultieme bewijs dat interieur samen gaat met jou thuiskantoor. Deze bureaustoel heeft broertjes en zusjes in banken en eettafelstoelen. Deze stoel is van leder look, verkrijgbaar in beige of grijs

Bureaustoel Flyn
bureaustoel turquoiseBen je op zoek naar meer kleur, dan is deze stoel misschien voor jou. De Cosio turquoise. Is diet niet helemaal jou kleur, dan is hij er ook in 7 andere kleuren.

Bureaustoel Cosio
Bureaustoel cognacDeze cognac kleurige stoel past in vele stylen. Natuurlijk in een klassieke setting, maar ook in een moderne inrichting mistaat hij niet

Bureaustoel Waledas
Bureaustoel grijsOpzoek naar een moderne look? Bureaustoel Padang past daar perfect bij.

Bureaustoel Padang
Bureaustoel oranjeDan is het weer tijd voor een kleurexplosie. De bureaustoel Rako bewijst dat goed zitten ook in kleur kan. In 7 kleuren wel te verstaan.

Bureaustoel Rako
Bureaustoel witDeze bureaustoel is werkelijk multi-functioneel. Optimaal steun en confort tijdens het werken. Is het tijd voor rust, of relaxed stukken lezen, klap je de voetensteun uit, voor optimale ontspanning. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Bureaustoel CLP Power
bureaustoel kunstleerDeze bureaustoel van prachtig gebogen hout en kunst leder is een streling voor het oog. De rugleuning is verstelbaar dus de stoel is ook erg comfortabel.

Bureaustoel VidaXL
Bureaustoel donker groenDeze prachtige retro look bureaustoel is een lust voor het oog en zit heerlijk. De stoel is voorzien van een donker groen fluwelen stof. Ook deze stoel is uitbreidbaar met een bank en eettafelstoelen

Bureaustoel Higgs
Bureaustoel blauwOok dit is een ware design bureaustoel. De armleuningen en voetkruis zijn verchroomd en het echte leder is donkerblauw. Ook aan ergonomie is gedacht. De rugleuning is in 5 standen kantelbaar en ondersteunt de rug optimaal door extra elastiche banden.

Bureaustoel Lincoln

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *