Je huis inrichten met Pasen

Je huis inrichten met Pasen

Paassfeer in je woning

Met de kerst brengt iedereen zijn huis in de kerstsfeer maar hoe kan je nu met pasen je huis inrichten? Normaliter ben ik niet van het veranderen van mijn interieur met Pasen maar nu ik kinderen heb ga ik het toch elk jaar steeds leuker vinden om iets van Pasen toe te passen in mijn huis.

Dit jaar heb ik gekozen voor een paastak met daarin Paashangers van de Hema en Honeycomb bolletjes van PSikhouvanjou. Op de muur achter de paastak heb ik een paar kaarten weggehaald en deze vervangen voor kaarten van PSikhouvanjou die goed passen bij de kleuren die ik gebruikt heb ik mijn paastak. In de paastak heb ik met maskingtape, ook van de Hema, kleine vlaggetjes gemaakt. En ik had eigenlijk de hoop dat de takken niet zouden uit komen maar eigenlijk geeft het wel een erg leuk lente effect al die kleine groene blaadjes. Samen met alle andere kleurtjes in de tak vormen ze een mooi geheel.

Op het tafeltje heb ik een grappig bloembakje in de vorm van een gieter en een paar gele kaarsenstandaards van de Hema neer gezet. Het plantje in de gieter komt helaas niet echt tot bloei. Zo zag hij er al uit toen ik hem kocht en ik denk dat ik hem van de week even ga vervangen voor narcissen. Want natuurlijk past het geel van de narcissen prima bij Pasen.

Volgend jaar ga ik proberen met zelf te maken voor de Pasen maar helaas is dat dit jaar niet gelukt. Ik moet ook eerlijk bekennen dat maar weinig leuke DIY’s/zelfmaakideeen heb kunnen vinden voor de Pasen. Of heb ik verkeerd gekeken en heb jij een leuke Paas DIY?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *