Een simpele makeover voor je badkamer

Een van de ruimtes die we weinig tot bijna niet veranderen zijn de badkamer en de keuken. Je huiskamer of slaapkamer kan je al snel een andere uiterlijk geven door de muren te verven of nieuwe meubels te kopen. Bij een badkamer of keuken gaat dit nu net een beetje moeilijker.

Makeover badkamer

Tegenwoordig zijn er wel steeds meer mogelijkheden. Zo kan je de kasten van je keuken of badkamermeubel opnieuw laten verven waardoor ze een nieuwe uiterlijk krijgen. Je bad zal je echter niet zo snel vervangen. Natuurlijk kan je ook met accessoires een boel bereiken. Een paar handdoeken in een andere kleur kunnen al verschil maken.

Tegels

En ondanks dat de tegels natuurlijk vast zitten kan je ook hiermee een en ander veranderen. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Sierrand

    Je kan er voor kiezen om een rand tegels te verwijderen en hier een andere tegel in te plaatsen. Het beste kan je hier voor een rij tegels op ooghoogte nemen. Haal de kitrand er uit en probeer zachtjes de tegels los te bikken. Maak alles goed schoon en plaats en nieuwe tegels in.
  1. Mozaïek

    Wil je net iets meer dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld achter je bad een aantal tegels weg te halen en hier een mooie mozaïek plaat te maken. Alleen door hier al kleine tegeltjes toe te voegen krijg je een heel ander gezicht in je badkamer.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *