Loungen in de tuin

Na een aantal dagen met herfstachtig weer komen nu toch eindelijk de mooie lentedagen er weer aan. We mogen gaan genieten van de zon. Je kan er op uit gaan en een terrasje pikken, maar je kan met een goede loungeset ook heerlijk genieten in je eigen tuin.

loungeset
Loungeset

Hoe fijn is het om gewoon in je eigen tuin relaxed te kunnen genieten. Met de juiste bank in je tuin verleng je je woongenot van binnen naar buiten. Natuurlijk zorg je ook voor een gezellig tuin met mooie beplanting, goed verlichting, kaarslicht en eventueel extra accessoires zoals een tuinhaard om lekker lang buiten te kunnen zitten, maar het ultieme zomergevoel bereik je het best door neer te ploffen op de zachte kussens van een loungebank om daarna met de voeten omhoog en een zonnebril op te genieten van de zon.

En als we net zo’n zomer krijgen als vorig jaar is het heerlijk om veel in je eigen tuin te kunnen genieten van de lange zomerse avonden. En als we de geleerde mogen geloven zouden we in Nederland steeds meer zon-uren krijgen

Privé catering aan huis

In de stad op een terrasje zitten is leuk, je kan er lekker mensen kijken. Maar in je eigen tuin kan je genieten van de rust. Ben je even klaar met de rust en heb je zin in wat meer rumoer, nodig je vrienden uit om lekker samen te chillen, je loungebank is groot genoeg. Start al vroeg in de middag en organiseer een cocktailparty. Je vrienden willen straks niet meer naar een terras, want bij jou in de tuin is het veel gezelliger.

Dineren in eigen tuin

Maak de avond compleet door de bbq aan te steken en verplaats je gezelschap naar de dining loungeset. Bbq-en kan je niet op een terrasje en als jij hier je beste bbq-gerecht laat zien (denk daarbij aan eigen gemaakt kipsate of de beste spare-ribs) zullen ze helemaal overtuigd zijn.  En terwijl jij aan de bbq staat kunnen je vrienden de bijgerechten maken, er is niets leuker dan het maken van een gezamenlijke maaltijd.

Niet alleen is het gezelliger om in een klein gezelschap te verblijven, thuis genieten van de zon is ook een stuk goedkoper dan de hele middag op een terras hangen.

dining loungeset
Dining loungeset

Wie heeft er nu nog een terras nodig als alles wat je wenst in de buurt is. Komt maar op met die mooie zomer!!!


About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *