Handdoeken opbergen

Handdoeken opbergen in de badkamer

Hoe berg in mijn handdoeken op in de badkamer?

Bij de badkamer inrichten moet je zeker rekening houden met het opbergen van je handdoeken. Of je nu hele stapels kwijt wilt of  maar ruimte hebt voor 1 of 2 handdoeken de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een handdoekenrek.

Er zijn verschillende manieren om handdoeken op te bergen in je badkamer. In deze blog laten we je een paar mooie oplossingen zien.

Als het kan om van te voren al ruimte te maken voor je handdoeken is je opberg dilemma al snel opgelost. Je kan aan de zijkant van de douche een grote ruimte maken om je handdoeken, shampoo’s en  andere badkamerbenodigdheden in op te ruimen.

handdoeken opbergen
Bron: http://www.woontrendz.nl/
opbergplanken in de badkamer
Bron: http://www.pinterest.com/pin/528961918704706089/

Ook een ladder in je badkamer kan ruimte bieden aan je handdoeken. Het voordeel van het werken met een ladder is dat je gelijk een ruimte hebt om ze eventueel te laten drogen. En wat dacht je van een mandje vol met handdoeken.

ladder handdoeken
Bron: https://www.facebook.com/www.roozes.nl

En wil je geen houten ladder dan kan je ook nog creatief aan de gang gaan met loodgieterspijpen. Je kan de ladder dan zo groot maken als je zelf wilt.

Buisenladder
Bron: http://frokeniknopp.blogspot.it/2014/01/istallet-for-en-blomma.html

Nog een zelfmaakidee/DIY voor het opbergen van je handdoeken:

handdoeken opbergen
Bron: http://www.welke.nl/photo/Tan/Kast-in-de-badkamer-van-oude-kisten.1347990030

Men heeft oude fruitkisten opgestapeld en daar een kast van gemaakt voor het opbergen van de handdoeken. Daarnaast heeft men er nog andere handige (o.a. de weegschaal) en leuke dingen ingezet.

Vindt jij het fijn om je spullen op te bergen in manden dan heb ik nog een paar opties voor je gevonden. Vooral de 1e vind ik erg leuk. Bevestig een paar mooie haken aan de muur en hang daar manden aan. Zo heb je een opberger aan de wand gecreëerd.

handdoeken opbergen in manden
Bron: http://www.pinterest.com/pin/397231629604212470/
handdoeken in mand
Bron: http://bolina.no/2013/06/inspirasjon-til-badet/

Bron 1e foto: Welke

Handdoekenrek

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een handdoekenrek. Deze zijn in verschillende maten, kleuren en stijlen verkrijgbaar waardoor het een snelle en makkelijke oplossing is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *