De tien leukste handdoekenmanden

De tien leukste handdoekenmanden

Waarom zou je je mooie handdoeken opbergen in de kast? Als jij mooie handdoeken heb is het juist leuk om ze te laten zien. En gecombineerd met deze handdoekenmanden krijgt je badkamer nog meer sfeer.

1. Ikea heeft sinds kort de mand Gaddis in haar assortiment. Hij is er in een neutrale kleur maar ook in 3 geverfde versies. En zijn ze geen van allen naar wens dan kan je deze mand in elke kleur verven die je maar wenst. Het is ook erg leuk om met zowel een kleine als grote mand je badkamer in te richten.

ikea mand gaddis

Bron: Nicestthings

2. De combi van zwart en wit blijft een combinatie waar je vele kanten mee op kan en zo hebben ze ook bij Ferm Living gedacht toen ze deze manden ontwierpen. Leuk om de grote te gebruiken voor handdoeken en de kleine op je badkamermeubel neer te zetten als verzamelbakje of als mini prullenbak.

ferm living

Bron: Misterdesign

3. Dit is nog handiger, een mand op wielen. Zo kan je hem op elke plaats neerzetten. Met schone manden naast het badmeubel en als hij gevuld is met vies wasgoed rij je hem zo naar de wasmachine.

mand op wielen

Bron: Maisonsdumonde

4. Niet alleen op de grond maar ook op je badkamermeubel kan je een mand neerzetten met daarin kleine handdoeken. Zet er een paar mooie badartikelen bij en het ziet er gelijk gezellig uit. Ook leuk om aan iemand te geven met als aanvulling wat Rituals artikelen.

handdoeken mand

Bron: Ikea

5. Een grote draadmand is altijd goed om te vullen met handdoeken. Hoe groter hoe meer er in past.

draadjes mand

Bron: Hege-sans

6. Overal zijn leuke rieten manden verkrijgbaar en deze kunnen erg goed in de badkamer

rieten handdoeken mand

Bron: Tierlantijn

7. Ook in het blauw zijn er leuke manden. Deze is inclusief deksel.

wasmand

Bron: Mand & Mand

8. Nog zo’n leuke mand op wieltjes. Ideaal  voor het verwerken van je was.

mand op wieltjes

Bron: Tierlantijn

9. Ik kon er helaas geen leuke foto van vinden maar ook met fruitkistjes kan de de leukste handdoeken manden maken. Je kan ze neerzetten, opstapelen of aan de muur hangen.

10. En als laatste een die je zelf kan maken maar je zoveel mogelijkheden geeft. Je kan alle manden vullen met handdoeken maar je kan ook een mand gebruiken voor handdoeken, een voor cosmetica en een voor de speeltjes van de kinderen. Alles is mogelijk

handdoeken manden

Bron: Craftley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *