badkamer in landelijke stijl

Tips voor een badkamer in landelijke stijl

Ontdek de collectie landelijke badkamermeubels van Elisense. Het merk biedt een ruime collectie badkamersmeubels in landelijke en brocante stijl. De badkamermeubels zijn een verrijking van uw badkamer. Elisense besteed veel zorg aan de verfijnde details, kwaliteit en afwerking. Daardoor geniet u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

landelijke-badkamermeubels

Ambachtelijk maatwerk
De meubels worden grotendeels met de hand gemaakt door enthousiaste vakmensen met jarenlange ervaring. De meubels zijn van massief hout gemaakt, écht degelijk vakwerk. De brede collectie geeft u de mogelijkheid om het meubel geheel naar uw smaak en wensen samen te stellen.

De badkamermeubels worden standaard geleverd inclusief een bovenblad en waskom. De bovenbladen zijn leverbaar in diverse kleuren & soorten composiet of natuursteen. Een aantal modellen zijn verfraaid met een decoratieve tekst op het meubel. De afwerking met een wasbak is leverbaar in huismerk of Villeroy & Boch keramische onderbouwwaskom.
à Ontdek de collectie op www.elisense.com
Nieuw! Nu ook een meubelcollectie
Naast de badkamermeubels levert Elisense in dezelfde stijl spiegelkasten of meubels. Daarmee creëert u één landelijke en sfeervolle stijl in uw woning van boekenkast tot een meubel op maat.
à Ontdek de collectie meubels & spiegelkasten op www.elisense.com

badmeubel blanche

Showroom in Goes & Giessenburg
Laat u inspireren in de showrooms van Elisense. Op afspraak is de volledige kerncollectie is te zien in Giessenburg & Goes. Bekijk een greep uit de geleverde meubels en mogelijkheden op: www.elisense.com/fotoboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *