Dekbedden

Ergens in de 18e eeuw werd de dekbed bekend, voor deze tijd sliep men onder stro. Nog niet in de vorm zoals we hem nu kennen. Want tussen het slapen onder stro en onze huidige dekbed zat nog de deken. Om kriebels tegen te gaan werd er eerst een laken neergelegd met daar bovenop de deken. Deze laagjes gaven veel warmte. Vanuit hier is ook het idee voor de 4 seizoenen dekbed ontstaan. In de loop der jaren is de dekbed ontwikkelt in de vorm zoals we hem nu kennen. In verschillenden maten en materialen. Met goed stickels zodat o.a. de veren op de juiste plaats blijven.

Het juiste dekbed zorgt voor een goede nachtrust. Want we weten allemaal hoe belangrijk slaap is. Door te slapen onder het juiste dekbed zorgen we voor voldoende uren aan slaap. Het juist dekbed zorgt er voor dat je niet te warm maar ook niet te koud slaapt. Het kan dus ook dat jij een andere dekbed hebt dan je partner. Kies er een die bij je past.

Soorten dekbedden

De dekbed is niet meer weg te denken uit onze slaapkamer. Niet alleen wij maar ook onze kinderen slapen tegenwoordig al onder een dekbed want er zijn veel maten mogelijk. Je hebt het babydekbed, het kinderdekbed, het 1 persoondekbed, het 2 persoon dekbed en de lits jumeaux.

Als deze dekbedden zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Zo zijn er donzen dekbedden, bamboe dekbedden, wollen dekbedden, texeler dekbedden, katoenen dekbedden en anti allergie dekbedden, synthetische dekbedden. Al deze dekbedden zijn in verschillende prijsklasse beschikbaar. Kies je voor luxe of ga je voor goedkope dekbedden?

Wil je meer weten over alle soorten dekbedden klik dan hier: soorten dekbedden.

Beddengoed

Natuurlijk wil je je mooie dekbed beschermen en tegelijkertijd je kamer stijl met een mooie dekbedovertrek. Wij hebben de leukste per kleur voor je op een rijtje gezet. We hebben de mooiste dekbedovertrekken in alle kleuren: zwart, roze, wit, blauw, grijs, rood, paars, geel, landelijk, romantisch, natural living voor je geselecteerd. Met beddengoed stijl je je slaapkamer helemaal af.