kleine badkamer inrichten

Hoe richt ik mijn kleine badkamer in?

(bad en douche in een, dus badwand nodig)

De dakkapel staat. We mogen nu dus aan de slag om de zolder in te richten. Op zolder komt een kleine badkamer. De kinderen hebben hun eigen badkamer op de 1e verdieping en wij gaan los op zolder.

Kleine badkamer inrichten

De ruimte die we op zolder hebben is ongeveer 1.60 bij 1.70. Niet erg groot en ik wil er een heleboel in. Zo heb ik al gezien dat er een bad van 1.70 is. Deze wil ik dan erg graag plaatsen. De kinderen hebben ook een bad en deze wordt regelmatig gebruikt. Het lijkt mij heerlijk om een eigen bad te hebben.

Badwand

Omdat er in het bad dan ook een douche moet komen zullen we gebruik gaan maken van een badwand. Zo voorkomen we dat het naast het bad geplaatst toilet nat wordt. Het is nog even twijfelachtig of een toilet gaat passen. Er moet namelijk wel een kleine badkamermeubel geplaatst worden zodat wij boven onze tanden kunnen poetsen. Of er ruimte overblijft voor een toilet is nog de vraag. Daarbij zijn de leidingen misschien te smal dus dan zouden we een speciaal toilet moeten aanschaffen.

Hotel badkamer

Op zolder willen we gaan werken met de hotelkamersfeer. Mooie kleuren gecombineerd met hout en zwart. De badkamer moet natuurlijk mee in die trend, zeker omdat het een open badkamer is. Vanuit het bed, of het kantoor ligt er een beetje aan hoe we de ruimte verder gaan inrichten kijk je de badkamer in dus deze moet wel passen bij de rest van de sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *