Hangstoel

Een hangstoel, een stoel die mijn dochter heel erg graag op haar kamer wilde hebben. We hadden geluk want er was nog 1 stoel beschikbaar bij de Xenos. Dit was wel een showmodel maar onze dochter wilde hem zo graag dat we daarmee akkoord zijn gegaan.

Dat leverde wel problemen op want telefonisch was hij door de ene medewerker aan ons toegezegd en bij het ophalen mocht hij van een andere medewerker toch niet mee. Nu hadden ze namelijk geen voorbeeld meer in de winkel. Gelukkig ging men overstag en konden wij de stoel op de kamer van onze dochter zetten.

Perfecte hangstoel

Deze stoel was niet alleen ideaal voor mijn dochter en al haar vriendinnen. Het was voor mijn man ook de perfecte voorleesstoel. Terwijl de kinderen zich om hem heen verzamelde zat hij als een prins op de troon ze mooiste boeken aan ze voor te lezen. Man, wat mis ik die tijd. Zo heerlijk om al die kinderen aandachtig te zien luisteren naar een goed verhaal.

De stoel van de Xenos gaat heel erg lang mee, wij waren er echt heel erg tevreden over. Toen we naar onze huidige woning verhuisde hebben we hem nog een tijdje in de tuin gehad. Onze kinderen zijn ondertussen te groot om voorgelezen te worden en groot genoeg om met zijn vieren elke keer te ruziën om de hangstoel als we buiten zaten. Toen hebben we besloten om de stoel via marktplaats weg te doen. Hij nam ook best veel ruimte in beslag.

Wil je zelf een leuke hangstoel aanschaffen? Wij hebben een paar leuke voor je op een rijtje gezet en gelijk de prijzen vergeleken.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *