De goedkoopste Tiger wc rolhouder

De tiger wc rolhouder is de wc rolhouder waar het meest opgezocht wordt. Het is ook de wc rolhouder die in heel veel verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar is. Zo zijn er veel zwarte wc rolhouders maar Tiger heeft ook een gouden wc rolhouder.

Wij hebben voor je uitgezocht waar je de wc rolhouder van Tiger het goedkoopst kan kopen. We hebben de 5 meest gekochte voor je op een rijtje gezet.

1. Wc rolhouder zonder klep

Deze wc rolhouder van Tiger is misschien wel een van de meest verkochte zwarte wc rolhouders. Hij is lekker simpel maar doltreffend en past in bijna elke wc.

Hij heeft een stoer uiterlijk en heeft als voordeel dat hij erg makkelijk in gebruik is. Een nieuwe rol heb je zo opgehangen. Ook is duidelijk te zien wanneer de rol bijna op is.

Eigenlijk de perfecte wc rolhouder voor een huishouden met pubers. Al spreek ik uit ervaring met 4 pubers, zelfs dan zouden ze het nog niet in de gaten hebben dat het papier op is. Met als gevolg dat jij zonder papier op het toilet komt te zitten.

2. WC rolhouder met plankje

Naast wc papier is er tegenwoordig nog een item welke onmisbaar is op het toilet: onze mobiele telefoon. Want geef toe, ook jij gaat het liefst met je telefoon even rustig op het toilet zitten. Even een spelletje doen, je socials bijwerken en wij hebben er hier in huis zelfs een aantal die een hele serie op het toilet kunnen kijken.

Uit onderzoek is gebleken dat 64 % van de Nederlanders zijn telefoon meeneemt naar het toilet. Niet altijd goed en/of hygienisch maar we doen het allemaal toch.

Dan is het voor die 64% ook een uitkomst als er een plankje is waar je je telefoon op kwijt kan. Want je zal niet de 1e zijn waarvan de telefoon in de pot valt.

Ook hier heeft Tiger over nagedacht. Zij hebben een wc rolhouder bedacht met plankje waar je je telefoon even op neer kan leggen.

3. Wc rolhouder met bakje

Naast een wc rolhouder met plankje gaat Tiger nog een stapje verder. Zij hebben ook de wc rolhouder plek voor een bakje. Een bakje waar je je vochtige doekjes in kan bewaren. En er is zelfs een vakje waar je een geurstokje in kan zetten. Zo ruikt je toilet altijd fris.

4. Wc rolhouder met klep

Vindt jij het een onfrisse gedachte dat je wc papier “onbeschermd” hangt? Geeft het jou een fijner gevoel dat de bovenkant van de rol afgeschermd is? Gelukkig zijn er ook wc rolhouders met klep.

Persoonlijk vind ik altijd dat een wc rolhouder met klep er voor zorgt dat je minder wc papier pakt. Op een of andere manier remt het klepje de rol. Hierdoor heb je het gevoel dat men minder papier gebruikt.

5. WC rolhouder landelijke stijl

De 1e wc rolhouder die we in dit artikel benoemde heeft een modern uiterlijk en kan heel goed bij alle woonstijlen. Heb je echter een landelijke woonstijl dan heb je liever een item met rondere vormen. Ook hiervoor heeft Tiger een wc rolhouder.

Door zijn rondere vormen oogt hij iets minder hard en past hij dus goed bij de woontrend landelijk en klassiek wonen.

Wc rolhouder zwart

In dit artikel zijn we steeds uit gegaan van de zwarte versies maar de meeste zijn ook verkrijgbaar in zilver en sommige zijn zelfs verkrijgbaar in goud/koper.

Alle bovengenoemde wc rolhouders komen uit een Tiger serie. Je kan deze wc rolhouders dus combineren met bijvoorbeeld haakjes voor je handdoeken, een toiletborstel of een reserverolhouder. Zo creëer je een mooi geheel in je toilet.

Tiger series:

De meeste van de Tiger producten kunnen op twee manieren worden bevestigd. Je kan ze monteren door middel van schroeven. Daarnaast heeft Tiger de mogelijkheid om je wc rolhouder op te hangen met dubbelzijdige tape. Volgens sommige gebruiken zou je de plakmethode zelfs op hout kunnen doen. Tiger zelf raadt dit af maar in de reviews hebben wij wel terug kunnen lezen dat dit bij sommige mensen wel gelukt is.

Ook lezen we verschillende verhalen over het monteren met tape. De een zegt dat het heel erg goed werkt terwijl de ander zegt dat binnen een maand de wc rolhouder op de grond lag. Mocht de tigerfix bij jou niet helpen dan kan je het nog proberen met een andere montagetape.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *