Handige tips bij het inrichten van een thuiswerkplek

Voor mijn bedrijf heb ik een heerlijk werkplek ingericht. Een goed bureau, een heerlijke bureaustoel en een goed scherm. Want zeker dat laatste is echt een toevoeging voor mijn thuiswerkplek.

Dubbel scherm

Als ik content ga inplannen voor bedrijven, of als ik een artikel voor klanten schrijf is dat dubbele scherm echt ideaal. Ik heb overzicht, kan schuiven en kan mij zo beter concentreren. Ik hoef niet de hele tijd van scherm te veranderen.

Recent ging mijn man voor een van onze klanten inplannen. Hij doet dit normaal op zijn laptop maar was nu op mijn werkplek gaan zitten. En ik denk dat hij nu nooit meer iets anders wil. Dat gaf hij gelukkig ook toe. Je went er snel aan zo’n groot scherm.

Accessoires

Met leuke accessoires zoals een leuke lamp, een kastje waarin ik mijn stukken bewaar en leuke nepplanten heb ik een uniek plekje gemaakt. Een plekje waar ik graag zit.

Om te zorgen dat het gezellig blijgt heb ik mijn kantoorkasten om de hoek staan. Die zie ik niet vanuit mijn werkplek. Dat is een groot voordeel. Het andere voordeel van de kantoorkasten is de mogelijkheid om mijn rommel op te kunnen ruimen.

Als zelfstandige heb je veel mappen en die staan allemaal lekker in de kast.

Thuiswerkplek

Als jij van je baas thuis mag werken is het raadzaam om een leuke plek in te richten. Ga nu niet aan je eettafel zitten maar gun jezelf de luxe om een eigen plek te hebben.

Mijn plek is ook gewoon in de slaapkamer. Nu is deze best groot maar omdat mijn scherm best groot is zie ik vanaf mijn werkplek mijn bed niet. En omdat ik mijn bureau heb aangekleed met leuke accessoires is het niet erg om een werkplek in de slaapkamer te hebben.

Kijk dus waar je een gaatje kan vinden om daar een leuk bureau neer te zetten. Gun jezelf een thuiswerkplek waar je met plezier zit.

Foto door Pixabay

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *