luxe badkamer

Zo richt je een luxe badkamer in

De badkamer is een belangrijke kamer in de woning. Een plek waar we ons meerdere keren per dag begeven. De ruimte waar we ons klaarmaken om de dag te beginnen en te beëindigen. Het is dus een ruimte waar we aandacht aan mogen besteden. Want hij moet allereerst enorm functioneel zijn.

  • Kan je met meerdere mensen aanwezig zijn in de badkamer?
  • Zijn er voldoende opbergmogelijkheden?

Dat zijn twee hele belangrijke criteria voor de badkamer maar de badkamer mag ook een gevoel van luxe geven. En op dit moment is mat zwart helemaal hot voor de badkamer.

En deze trend wordt in alles doorgetrokken. Als mogelijk items zijn verkrijgbaar in mat zwart. Persoonlijk geeft mat zwart mij altijd het het gevoel alsof ik in een luxe hotelkamer verblijf. Daar zagen we vroeger al veel mat zwart. Tegenwoordig is dit ook voor de particulier verkrijgbaar. Van douchewand tot toiletrolhouder. 

Het mat zwart is heel erg mooi te combineren met houten accessoires. Kies voor een houten blad bij je wastafel of monteer houten plankjes aan de muur waarop je mooie verzorgingsproducten uitstalt. Ook is mat zwart goed te combineren met bijzonder tegels. Denk bijvoorbeeld eens aan Portugese tegels of tegels met een marmer design.

Douchewand

De douchewanden van tegenwoordig zijn ook luxer. Althans de uitstraling. De douchewand op de foto geeft een industriële sfeer aan de badkamer. De douchewanden zijn geïnspireerd op industriële deuren.

Alles bij elkaar geeft mat zwart het gevoel van luxe. Wil je ook een luxe badkamer inrichten kijk dan eens bij Megadumptiel.nl. Een groot assortiment voor lage prijzen. Zo krijg je een luxe gevoel voor een budget prijs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *