Dekbedovertrek groen

De leukste dekbedovertrek groen Groen is terug van weggeweest. We hebben groen weer helemaal omarmt en zien de kleur overal terug in ons interieur. We zien veel groen op de muur maar ook in meubels en accessoires zien we de kleur groen terugkomen.

Sowieso willen we tegenwoordig weer meer planten in huis. Vroeger vonden we dit oubollig maar nu kunnen we niet meer zonder. En niet alleen met planten ook de kleur groen en de groene dessins zijn weer helemaal terug.

We zien ook weer veel groen in de slaapkamer. Van een effen groene dekbedovertrek tot overtrekken met een planten dessin.

Groene dekbedovertrek

Omdat groen helemaal hot is kan je het in alles door laten werken. Denk daarbij aan groen in je raamdecoratie. En een groene dekbedovertrek kan natuurlijk altijd. Hierin zie je grote verschillen. Een van de verschillen is natuurlijk in de kleur. De ene dekbedovertrek is lichtgroen terwijl de andere juist heel erg donker groen is.

Dan is er nog verschil in dessins. De ene groene dekbedovertrek heeft geen dessins en is in 1 kleur. De andere heeft een streepjes design. Bij groene dekbedovertrekken zien we dessin waarin de natuur verwerkt is. Vooral bloemen en bladeren zien we veel gebruikt worden in groene dekbedovertrekken.

Wij hebben de leukste groene dekbedovertrekken voor je op een rijtje gezet. En niet alleen dat, we hebben ook gelijk de prijzen voor je vergeleken zodat je niet teveel betaald. Als een overtrek door meerdere grote partijen wordt aangeboden hebben wij voor jou gekeken waar je de groene dekbedovertrek het goedkoopst kan aanschaffen.

Groene slaapkamer inrichten

Groen kan heel erg goed gecombineerd worden met houten en bamboe meubelen. Style je kamer verder af met veel planten en je krijgt een prachtige groene slaapkamer.

Alles over het inrichten van je slaapkamer vindt je op onze pagina Slaapkamer inrichten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *