badderen in luxe

Badderen in luxe

In de afgelopen jaren hebben we steeds meer luxe aan onze woning toegebracht. Aan de interieurtrends van de afgelopen jaren is terug te zien dat het weer goed gaat met de economie. In de trends zien we veel luxe materialen terugkomen, denk daarbij aan goud, velvet en natuursteen. Deze materialen kunnen we op diverse manieren terugvinden in het interieur. Van woonkamer tot badkamer, de trends zijn multi inzetbaar. 

Luxe badkamer

In de woonkamer en slaapkamer durfden we al eerder gebruik te maken van luxe materialen maar de badkamer was vaak een ondergeschoven kindje. En dat terwijl we er toch best veel tijd doorbrengen. Als we uitgaan van de uitgebreide badkamer sessie zijn vrouwen gemiddeld al 16 minuten kwijt. Een leuk weetje, mannen zijn meer dan 16 minuten kwijt. Mannen besteden gemiddeld 23 minuten in de badkamer volgens dit artikel van Ze.nl: https://www.ze.nl/artikel/207884-mannen-brengen-meer-tijd-door-in-de-badkamer-dan-vrouwen

Als je ook een beetje gaat googelen en rond gaat vragen hoor je toch steeds vaker dat mannen uiterlijke verzorging erg belangrijk vinden en hun collectie aan verzorgingsproducten eigenlijk elk jaar wel groeit. Het is niet gek meer als mannen gebruik maken van een goede bodylotion of dagcrème. En wat dacht je van al die baardmannen van tegenwoordig. Een baard moet goed onderhouden worden en vraagt dan ook om goede producten.

Omdat de mannen dan toch vaker in de badkamer te vinden zijn dan vrouwen mag de stijl van de badkamer best aangepast worden naar een mannelijke stijl. Stoer met een gouden randje. 

Gouden kranen

De meeste mannen houden wel van luxe. Deze stijl is terug te brengen in de badkamer door gebruik te maken van gouden badkamerkranen. Voer deze stijl door in de hele badkamer. Gebruik een gouden kraan bij je bad en bij je badkamer meubel. Combineer deze kranen met marmeren tegels voor een nog luxer effect.

Deze stijl nog mannelijker maken? Zorg voor zwarte accessoires. Zwart geeft zowel het goud als het marmeren nog meer uitstraling. Zwart zorgt er voor dat andere materialen in het middelpunt komen te staan. Daarbij geeft het zwart de badkamer een stoer bijna industriële look. Toch vaak een interieurstijl waar mannen dol op zijn. 

Natuurlijk moet je in deze mannelijke badkamer ook voor jezelf zorgen dus een grote spiegel mag zeker niet ontbreken. Ook een goed badkamermeubel of een grote badkamerkast zijn van harte welkom. Niet alleen voor de man maar ook voor de vrouw, want we hebben beide wel een plank nodig om onze verzorgingsproducten kwijt te kunnen.

Hoe je badkamer ook inricht, of het nu voor de man of voor de vrouw is, zorg ervoor dat het een ruimte is waar je je fijn voelt. Je brengt er veel tijd door. Je start er je dag en je eindigt er je dag. Dat vraagt om een ruimte die je geen stress geeft maar om een ruimte waar je stress loslaat. Geef jezelf dus alle luxe die je nodig hebt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *