Verlichting babykamer, ballon

Verlichting babykamer

De naam spreekt al voor zich: Het is de ballon van Kunstlicht.
De speelse lamp is te gebruiken als tafel/vloerlamp, wandlamp en als plafondlamp. En dat kunt u ook nog eens afwisselen.Een veelzijdige lamp die op veel plekken te gebruiken is, zoals hal, woonkamer, maar ook leuk in de (kinder)slaapkamer met een gekleurde lichtbron.
Leverbaar in 3 maten: Small, medium en Large. Ook mooi in combinatie met elkaar te gebruiken.

Bijzondere lampen voor binnen en buiten

Wie is Lichtkunde? Vanuit een passie voor verlichting en de oplossingen daarvoor, is Lichtkunde ontstaan.
Geen alledaagse merken, maar juist datgene wat niet of nauwelijks op internet verkocht wordt. Graag geven we de klant  advies, om zo tot een mooi resultaat te komen.
Verlichting voor binnen en buiten, industrieel, Italiaans design, stoer of juist klassiek, u vindt het bij Lichtkunde.nl.

Merken verlichting

De merken die we voeren kiezen we met zorg uit en vullen elkaar aan tot een compleet aanbod. Geen overdosis aan producten, maar gericht aanbod en advies !
Denk dan aan Italiaans design van &Costa, Morosine en Evistyle, Engels klassiek van Heathfield & Co, maar ook verschillende Nederlandse ontwerpen van o.a Ralf Frickel, Kunstlicht en Pieter Adam.

Advies en ontwerp
Heeft u vragen over hoeveel en welke verlichting ?  We geven u graag  advies en maken daarbij gratis een lichtplan op maat.

Montage

Indien u dat wenst, komt een monteur bij u langs om de verlichting vakkundig en zorgvuldig te monteren, zodat u direct kunt gaan genieten van uw verlichting.

Als extraatje ontvangt u bij bestelling van een lamp gratis een passende (LED) lichtbron.

Op de hoogte blijven van de laatste trends en de leukste acties ? Like ons dan op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *