Festavia lichtslinger

Philips Hue Festavia-lichtsnoer biedt een gepersonaliseerde verlichtingsbeleving tijdens de
feestdagen

• Creëer de perfecte sfeer in huis voor de feestdagen en speciale gelegenheden
• Geniet van het nieuwe Sprankel-effect en de nieuwe Diffuus-stijl

Eindhoven, Nederland – Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, lanceert een nieuw product waar gebruikers uit de hele wereld naar uit hebben gekeken: de Philips Hue Festavialichtsnoer. Met de feestdagen voor de deur zal de Festavia-lichtsnoer de huizen van gebruikers verlichten en een gezellige sfeer creëren voor de feestdagen of andere speciale gelegenheden.

De Philips Hue Festavia-lichtsnoer is voorzien van 250 slimme mini-LED’s langs een snoer van 20 meter en biedt veel flexibiliteit om jouw kerstboom, trap of elke andere ruimte in jouw huis te versieren. Je hoeft niet meer onder de kerstboom te kruipen om de verlichting aan of uit te doen.

Met de Festavia-lichtsnoer kun je de verlichting dimmen en oplichten, van kleur veranderen, aan- en
uitschakelen, timers en schema’s instellen en nog veel meer, allemaal binnen de Hue-app. Bovendien
kan je verschillende kleurpunten kiezen om een kleurverloop langs het snoer te creëren, waardoor de kleuren tot leven komen. Zoals bij alle Hue-producten werkt de Festavia-lichtsnoer in harmonie met andere Philips Hue-lampen in de ruimte. Deze kan dus ook worden gesynchroniseerd met muziek via de Spotify- en Samsung SmartThings-integratie, waardoor de lichten kunnen knipperen, dimmen en
oplichten samen met jouw favoriete nummer of afspeellijst.

Nieuwe functies: het Sprankel-effect en de Diffuus-stijl

Samen met de Festavia-lichtsnoer zijn er nieuwe functies beschikbaar in de Hue-app. Het nieuwe Sprankel-effect laat elk lichtje aan het snoer fonkelen, waardoor een extra feestelijke uitstraling ontstaat. Voor een gezelligere setting kunnen gebruikers natuurlijk kiezen voor het bestaande Kaarsof Open haard-effect. Met Festavia kunnen gebruikers bovendien nog een nieuwe stijl kiezen: Diffuus. Terwijl de standaard Linear stijl voor het assortiment Gradient producten een naadloos kleurverloop geeft van het ene uiteinde van het snoer naar het andere, verspreidt de Diffuus-stijl tot
vijf kleuren willekeurig over het snoer voor een kleurrijke, feestelijke ervaring.
“Als wereldleider in slimme verlichting innoveren we voortdurend om de manieren waarop gebruikers verlichting in hun huis kunnen beleven verder uit te breiden. We zijn erg trots om het nieuwe slimme lichtsnoer te presenteren, een innovatie waar veel gebruikers van over de hele wereld op hebben gewacht.


Met de Philips Hue Festavia-lichtsnoer kan iedereen een persoonlijke verlichtingsbeleving creëren tijdens de feestdagen. Huizen zullen oplichten als nooit tevoren”, aldus Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue bij Signify.

Beschikbaarheid

Philips Hue Festavia is vanaf 15 november 2022 exclusief verkrijgbaar via Philipshue.com voor € 159,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *