zwart wit toilet

Een zwart wit toilet

Waarschijnlijk een van de meest voorkomende kleur combinaties voor het toilet: Zwart/Wit. De combinatie komt zo vaak voor omdat je er zoveel kanten mee op kunt:

  • zwarte vloer, witte (tegel) wanden
  • zwart/wit geblokte vloer, witte (tegel) wanden
  • witte vloer, zwarte wand
  • wit met zwarte accessoires

En zo kan ik nog wel een even doorgaan want er is zoveel mogelijk. Naast de vele combinaties is deze kleuren combi voor elke stijl toe te passen. Gebruik strakke meubelen en materialen als je van modern wonen houdt. Ben je meer liefhebber van landelijk en brocante wonen voeg dan bijvoorbeeld een spiegel met sierlijk belijsting toe. 

Budget wonen

Nog een voordeel van deze combinatie is dat hij is toe te passen voor elk budget. Omdat het een kleurencombi is die veel voorkomt kan je al voor een laag bedrag tegels inkopen bij de meeste bouwmarkten. Heb je een hoger budget dan kan je gaan voor grotere of bijzondere tegels. Zo zou je kunnen kiezen voor portugese vloertegels in zwart wit. Ook in je accessoires en meubels kan je gaan voor duurdere items. Een bijzondere wastafel of marmeren accessoires geven al snel een luxere uitstraling.

Kleur in de wc

En ben je al dat zwart/wit zat dan kan je met accessoires zoals een matje of handdoeken zo weer kleur aanbrengen in je zwart witte wc. toilet zwart wit   Bron: Welke, net als de 1e foto toilet portugese vloertegels Bron: Pinterest toilet zwart wit geblokte vloer Bron: VT wonen toilet zwart wit Bron: Joaotiagoaguiar zwart wit toilet Bron: Kokopelia zwart wit toilet Bron: Arkelwonen wit zwart toilet Bron: Badkamertechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *