VAN SAAIE PIET TOT DESIGN?!

Wat is volgens jou de kamer in een huis waar de minste aandacht aan besteed wordt? Moet je daar lang over nadenken? Ik niet. Volgens mij is dat het toilet. Overal wordt veel aandacht aanbesteed, zeker als je een nieuw huis betrekt of je je huis opnieuw gaat inrichten. Ook de badkamer krijgt steeds meer aandacht, maar het kleinste kamertje van het huis is nog steeds een ondergeschoven kindje. Ik moet wel zeggen dat het de laatste jaren wel aan het veranderen is.

Dat heeft dit kamertje toch zeker wel verdiend. Wist je dat je gemiddeld  drie jaar van je leven hier doorbrengt? Ik niet, ik was wel verbaasd toen ik dit las. Ik wil toch wel die tijd doorbrengen op een plek waar ook enige aandacht besteed is aan de inrichting.

Nog niet zo heel lang geleden zagen de meeste toiletten er het zelfde uit. Enig verschil  was er in het matje dat voor de toiletpot lag.

wc pot

Tegenwoordig kunnen de verschillen groter zijn. De hangende toiletpot heeft zijn intree gedaan en ook is het mogelijk om de wc aan te passen aan de ruimte die je hebt. Zelfs voor hele kleine ruimtes zijn er passende toiletten beschikbaar.

De onderlinge verschillen worden ook groter door de grote hoeveelheid verschillende tegels, waar je tegenwoordig uit kunt kiezen. Wil je geen tegels, kun je ook kiezen voor een gestucte muur. Die muur kun je een kleur geven die je mooi vindt. Zo verschil je direct met de rest.

Je kunt ook verschillende accessoires aanbrengen in de toiletruimte. Stonden er vroeger alleen maar een toiletborstel en voorraad wc-papier, nu kom je er van alles tegen. Dit verschilt van foto’s tot hele verhalen die er op de muur worden geschreven. Kortom: je kunt je toilet de sfeer geven die je zelf wilt. Leef je uit zou ik zeggen.

design toilet toilet design

Foto’s: www.pixabay.com

www.pinterest.com

Geschreven door Gea Elsing

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *