Youtube binnenkijker

Wonen en werken combineren

Kom binnen en neem een kijkje in deze prachtige woning. Doe interieur inspiratie op door heerlijk te gluren bij de buren.

Dit belgische programma gaat een kijkje nemen bij een woning waarbij werken en wonen gecombineerd zijn maar waar aan de andere kant juist weer een perfecte scheiding is gemaakt om werk en wonen in een gebouw te scheiden.

Het pand en de omgeving zijn prachtig. Er zijn verschillende bijzonder heden aangebracht om te zorgen dat er licht naar binnen komt, een daarvan zijn de glazen dakpannen.

Het interieur is strak maar door het gebruik van hout en kleur ook weer erg gezellig. In de keuken staat een enorme aanrecht van beton wat doorvloeit in de tafel.

Naast dat de woning en de praktijk gesplitst is, is er in de woning voor zowel de ouders als de kinderen een eigen ruimte gecreerd. De kinderen hebben een eigen huisje met daarin hun eigen badkamer.

Wil je ook inspiratie voor bijzondere accenten in je woning? Wil je je huis inrichten met kleine accenten die je verrassen dan is deze video echt een aanrader.

Nog meer interieur video over het inrichten van je woning:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *