Vandaag is …..

Blond Amsterdam

Ben jij ook een grote theedrinker? Liefhebber van diverse smaakjes? Ben jij meer van de rooibos of juist meer van de fruitsmaakjes? Ik ben zelf dol op verse munt thee. Ik moet nog steeds een keer een plantje aanschaffen zodat ik het ook thuis kan maken. Natuurlijk zet ik deze dan wel in een mooi potje neer.

Mijn vriendin en ik kunnen uren bijkletsen met een heerlijk potje thee. Grote pot op tafel, kinderen aan het spelen en wij gezellig de laatste nieuwtjes met elkaar doornemen. Deze pot van Blond Amsterdam past goed bij dat gezellige onderonsje. Nog een mooie bordje er bij vol heerlijke koekjes en het theefeestje kan beginnen.

Het leuke vind ik dat door maar weinig design deze witte pot al erg snel een bijzonder blikvanger is geworden. Het roze dekseltje met de gouden button en het schattige plaatje zullen zeker pronken als ze op je eettafel staan.

Heb jij een grote servies/ Blond Amsterdam collectie? En waar heb je deze uitgestald staan? In een mooie buffetkast of op een antieke theetafel?

Blond Amsterdam Blondelicious Theepot

Verkrijgbaar bij Woonfabriek

 Tips voor nog meer wooninspiratie

Nog meer inrichten om je huis in te richten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *