Nieuwe gordijnen

Nieuwe gordijnen

Bij een verbouwing zijn de gordijnen meestal als laatste aan de beurt. De sluitpost zeg maar. Als je daar nog iets bijzonders van wilt maken, moet je lef hebben of vindingrijk zijn.

Het kan een leuk idee lijken om de gordijnen in een felle kleur te bestellen, maar het blijft wel jaren hangen. Nu kwam er onlangs iemand bij me in de winkel die stof zocht voor gordijnen voor de zomer. “Geweldig!”, dacht ik. Iets luchtigs en kleurigs voor een zomers strandgevoel en als het herfst wordt, breng je de warmte terug in huis met behaaglijke gordijnen. Nu hebben de meeste mensen helemaal geen plaats om dat op te slaan en ook voor het budget is het onverantwoord.

Een goed alternatief is een stof kiezen met een neutralere kleur en deze voeren met een kleurige of gekke stof. Die stof zie je nauwelijks, maar het geeft toch een blij gevoel. Je kunt ook een rand maken aan de sluitzijde van het gordijn in een contrastkleur of een contrasterende onder- of bovenkant. Als je heel goed weet wat je hebben wilt, kun je gordijnen op maat nu online bestellen. Bij www.ahouseofhappiness.nl vind je een enorme collectie. Je vult je wensen in en de gordijnen kun je afhalen bij een winkel bij jou in de buurt. Daar kun je natuurlijk de collectie ook eerst gaan bekijken.

Deze blog is geschreven door Marieke Zegers van het bedrijf All’interno

gordijnen winkel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *