Een Kleurrijke woonkamer inrichten

Een kleurrijke woonkamer inrichten

Wie houdt er na de erg lange winter die we gehad hebben nu niet van kleur? We zijn allemaal blij dat de zon weer is gaan schijnen. De zon zorgt weer voor een goed gevoel.

Kleur in je interieur zorgt ook voor een goed gevoel. De een kan wat meer hebben dan de andere maar iedereen heeft wel iets van kleur in zijn interieur. Ook al heb je alleen een woonkamer in het zwart/wit er zal ergens wel een tintje bruin of grijs aan toegevoegd zijn. Of je zal ergens wel een kleine kleuraccent hebben in de vorm van een kleuren foto, een kussen of misschien een bos bloemen.

De kleurrijke woonkamer in onze woensdag waardag (zie onze facebookpagina) heeft heel veel kleur. Het is echt een woonkamer om vrolijk van te worden. De kleurrijke inrichting is niet alleen in de woonkamer doorgevoerd maar in de gehele woning is veel kleur te vinden.

Wil je zelf meer kleur in je interieur maar durf je niet zo goed? Begin eens met verschillende kleuren bloemen toe te voegen aan je interieur. Als de bloemen uitgebloeit zijn zal je al snel merken dat je het kleurrijke mist in je interieur. Nu kan je elke week bloemen kopen maar ook met een schilderij vol kleur of een gekleurde lijst met een leuke poster kan je al kleur toevoegen aan je interieur. Je huis inrichten met kleur is dus helemaal niet moeilijk.

p.s.: Wist je dat je de tafel uit deze woonkamer zelf kan maken? De website wordt in de video genoemd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *