Met stof je interieur snel herinrichten

Met stof snel je interieur herinrichten

Met stof kan je voor een € 100,- snel je huis een metamorfose geven. Kies een stof die contrasteert met je huidige interieur, een stof met streepjes of juist kleurrijk met bloemen.

Een paar van onze tips om met stof je interieur te veranderen:

  1. Maak een tafelkleed. Met een ander kleed op je eettafel geef je je interieur al meteen een andere look. Zorg er wel voor dat je niet kiest voor een te dunne stof. Hou ook rekening met de wasbaarheid van de stof want een tafelkleed wordt natuurlijk vies en moet wel gewassen kunnen worden.
  2. Heb je veel kussens op je bank? Maak hier dan kussenhoesen voor zodat je kan afwisselen. Koop verschillende stoffen die voor een spannend effect.
  3. Span een stuk stof over een canvasdoek en maak hier met een sjabloon een mooie prent op. Zo maak je makkelijk en snel je eigen kunst.
  4. Voor over je eetkamer stoelen kan je hoezen maken, dit hoeven geen hoezen te zijn die de hele stoel bedekken. Je kan er ook voor kiezen om alleen een hoes te maken over de rugleuning.
  5. Heb je van je al bovenstaande tips nog stof over overweeg dan om een kleine strook aan je gordijnen toe te voegen. Dit kan je zowel in de breedte doen maar ook in de lengte aan het uiteinde van je gordijn.

Nog meer tips hoe wat je met stof kan doen:

Maak je eigen wanddoek: http://www.interieurinspiratie.nl/huis-inrichten-inspiratie-wanddoek/

Grappig kussen: http://www.interieurinspiratie.nl/kussen-voor-de-meidenkamer/

Tafelkleed maken: http://www.interieurinspiratie.nl/tafelkleed-maken

Of kijk op onze pinterest bord http://pinterest.com/interieurinsp/inrichten-met-stof/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *