Meisjes babykamer

Meisjes babykamer

Een meisjes babykamer hoeft niet als hoofdkleur roze te hebben.

Het is dat de vloerbedekking roze gekleurd is anders had je kunnen zeggen dat deze babykamer is ontstaan vanuit een neutrale babykamer. Als je alle roze accessoires wegdenkt (inclusief de vloerbedekking) zie een perfect basis voor een kamer voor zowel een jongen als een meisje. Een kamer waarbij je na de geboorte van het kind de kamer had kunnen aanpassen aan het geslacht. Want als je alle roze accessoires veranderd voor blauwe heb je een leuke jongens kamer.

Schuine wand in de babykamer

Deze babykamer heeft een schuine wand. Ga hier slim mee om. Zet onder deze wand nu niet de commode of lage kledingkasten maar doe hetzelfde als op de foto, plaats het bedje onder de schuin wand. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte die de kamer je biedt. Als je kind later groot is kan je met opbergbakken mooi het speelgoed onder schuine wand plaatsen.

Babykamer ideeen

Hoe is jouw babykamer? Heb je een babykamer welke een inspiratie voor andere kan zijn? Mail ons de foto’s en wij zetten ze op onze site. Als beloning sturen wij je een mooie goodiebag. Je kan de foto’s mailen naar info@interieurinspiratie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *