Brocante jongens babykamer

Brocante jongens babykamer

Wil jij een lieve babykamer voor jongen? Dan is deze babykamer een goed idee.

Wie zegt dat schootjes ouderwets zijn en meteen verwijderd moeten worden? Deze babykamer laat juist zien dat de schootjes erg veel sfeer geven als ze maar in de juiste kleur verft. Het is in deze babykamer een mooie basis.

In deze lichtblauwe jongensbabykamer zijn veel brocante accenten aan de inrichting toegevoegd. Het plankje boven de commode, het zelfgemaakte lampje en het tekstbordje boven de deur. De babykamer is aangekleed met lieve kleine accessoires zoals de geruite hartjes aan de lampjes, de stoffen kledinghangertjes en de houten blauw gekleurde hartjes. Door de juiste mix van accessoires krijg je een liefelijke brocante jongensbabykamer.

De lampjes (en babykamer) zijn van http://www.frivole.nl/. Op haar site zul je nog veel meer van deze lampjes aantreffen. Ook maakt zij prachtige memoborden en kinderpoefjes van aardappelkistjes. Echt een erg leuke site om inspiratie op de doen voor je babykamer.

Babykamer ideeen

Heb jij ook een pracht van een babykamer? Is iedereen onderste boven van jouw styling? Wij zijn altijd op zoek naar leuke babykamer ideeen. Mail ons de foto’s van jouw babykamer en als bedankje sturen wij jou een goodiebag toe, info@interieurinspiratie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *