Babykamer met Hollands tintje

Babykamer met Hollands tintje

Een thema wat de afgelopen jaren veel gebruikt wordt is het thema Hollands.

Hoe leuk is het om een babykamer in het thema Holland te maken. De babykamer op de foto heeft gebruikt gemaakt van erg bijzonder gordijnen. Door de combinatie van verschillende stoffen waarin rood en Hollands blauw verwerkt is krijg je al snel een Hollandse babykamer. De donkerblauwe  jaloezieën  geven nog een extra effect aan de gordijnen.

Door deze combinatie kan je de stoffen op allerlei manieren laten terugkomen. Bijvoorbeeld door een blauw of rood geruit ledikantlakentje. Of maak van de tegelstof een mooi memobord waaraan je leuke kaartjes en foto’s bewaard. Ook in de kruikenzak of slaapzak kan je de stoffen en kleuren laten terugkomen.

De manier hoe het bed in deze kamer gebruikt is wordt niet erg veel toegepast omdat je wel veel ruimte nodig hebt. Het is wel een leuke manier want je kind heeft zo erg veel kijkruimte en van beide kanten kanten kan je het bedje makkelijk bereiken. Let er wel op dat zoals hier je kind niet makkelijk bij de gordijnen kan.

Babykamer ideeen

Ben jij met dit thema aan de slag gegaan? Of heb je ook een leuke babykamer die je graag wilt showen. Mail je foto’s naar info@interieurinspiratie.nl en wij zetten ze op onze site. Als beloning ontvang je van ons een goodiebag.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *