Keuken met kleur doet het goed in licht appartement

Staalblauw, grijs, groen, deze keuken met kleur past zich aan aan de kleur van het kanaal waar het appartement op uitkijkt. Wat pakt de keuken van Pelma Keukens in Goes mooi uit!

Terwijl de bar aanvankelijk voor het ontbijt is bedoeld, drinken ze er nu ook koffie aan. Verder lunchen ze in hun keuken en nuttigen ze hun avondeten. Zo sfeervol is deze moderne keuken. Precies zoals ze wilden. De bewoners zijn er niet meer uit weg te slaan.

Open keuken met uitzicht

In dit appartement is een keuken met kookeiland en kastenwand geplaatst. Lekker open, en een prominent onderdeel van de leefomgeving. De kleur- en materiaalkeuzes die voor de keuken zijn gemaakt, leggen het fundament voor het interieur.

Met een staal bezoeken de bewoners woonwinkels om hun nieuwe aankopen af te stemmen op hun gekleurde keuken. En dat is gelukt. Keuken en interieur tonen als een geheel.

Het keukenfront is van eiken. Een bewuste keus. Een gladder en strakker gelakt front zoals je ze tegenkomt in strakke keukens vinden ze te modern. De sfeervolle, warme uitstraling van eiken spreekt hen aan.

Wit composiet in keuken met kleur

Een wit composiet aanrechtblad is de wens voor de nieuwe keuken. Welk dessin en welke dikte, dat moeten ze nog bekijken tijdens het opdoen van keuken inspiratie. Het is afhankelijk van de gewenste stijl en het keukenontwerp.

De dikte die ze nu gekozen hebben voor het werkblad en het patroon vullen de keuken perfect aan. Een wit werkblad met gevlamd patroon past er geweldig goed bij.

Prachtig in deze kleurrijke keuken is ook de zwarte keukenapparatuur. Alles is zwart, rvs is nergens te zien. Zelfs geen rvs handgrepen of rvs kraan. Dit is een expliciete wens van mevrouw. 

Vernuftig verborgen

Mooi is ook de werkbladafzuiging, zodat in deze keuken geen afzuigkap tegen een wand of in het midden van de keuken nodig is.

De afzuiging is nu stijlvol weggewerkt, zodat alle oog naar de keuken met kastenwand en het werkblad getrokken worden.

De zwarte handgrepen – die bewust zijn gekozen vanwege hun ergonomisch comfort – matchen mooi met de zwarte apparatuur. De inductiekookplaat is naadloos verwerkt in het aanrecht.

Deze keuken die neigt naar grijs, groen of staalblauw is echt een keuken met alles van nu. Inclusief koffiezetautomaat die de bewoners op hun tijd van smaakvolle en heerlijk geurende koffie voorziet.

Willen ze een andere sterkte van hun koffie? Dat kan nou zo mooi makkelijk met deze automatische koffiezetter.

De combi-koelkast en vriezer zijn achter een keukendeur verborgen. Zo is er geen ontsierend apparaat maar is het koel- en vriesdeel onderdeel van deze keuken met kleur.

Het geeft de keuken een rustige aanblik. Met apparatuur in dezelfde look wordt dit nog eens versterkt.

Pelma Keukens in Goes is onderdeel van DB KeukenGroep. Naast Goes heeft DB KeukenGroep nog 7 andere vestigingen door heel Nederland. Ruim 2100 klanten beoordelen DB KeukenGroep met gemiddeld een 9,6!

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *