Lampe Berger Paris, een inspirerende geur- en sfeerbeleving!

INSPIRATIE, DENKEN, DOET ‘T

Lampe Berger Paris, een inspirerende geur- en sfeerbeleving!

Wat ruikt het hier heerlijk! Dit hoor ik zo vaak als men tegenwoordig mijn huis binnenstapt. Sinds kort heb ik Lampe Berger huisparfum in huis! Via Lampe Berger Paris heb ik een prachtige koraalrode glazen parfumfles gekregen om te testen met daarbij o.a. de geur ‘Orange Blossom’. Deze past perfect in mijn interieur. Het huisparfum is subtiel aanwezig als dagelijks onderdeel van de totale woonsfeer. Je moet de fles even op de juiste manier aansteken en dan…is er voor mij een dagelijks terugkerend ritueel ontstaan. Heerlijk genieten van een inspirerende geur!

Volgens Lampe Berger bieden onze huizen ons een overvloed aan aroma’s, die bij iedereen weer anders is. Filosofie van LAMPE BERGER is dat zij al deze aroma’s vangt en verwerkt als ‘de momenten van ons leven’ tot een symfonie van geuren. Warm notes, fresh floral, sublime sparkle, exotic scents, and enlivening, amber tones.Warme noten, verse bloemen, sublieme schittering, exotische geuren of amber tinten. The Lampe Berger fragrance range is as wide as your imagination takes you.Het assortiment van geuren bestaat uit ruim 40 stuks en parfum flessen zijn er in allerlei stijlen passend in elk interieur.

Het parfum werkt met een katalytisch diffusiesysteem en deze zorgt ervoor dat er een subtiele sfeer – en geurbeleving in huis of op de werkplek ontstaat. Klinkt dit ingewikkeld? Welnee, dat is het helemaal niet. Er is geen gedoe met olie en stokjes in fragiele flesjes die gemakkelijk kunnen omvallen. Of geurkaarsen die er al mee op houden voor ze goed en wel lekker branden. Of ook herkenbaar misschien de huisparfums die zo overheersend zijn, dat je daarna weer ramen en deuren open kan zetten voor enige frisse lucht in de kamer.

Klik hier voor de video hoe simpel de Lampe Berger Paris werk en geniet!

Ik ben Professional Organizer voor uw Home, Office & Lifestyle.

Structurele gedragverandering, dat is wat ik u leer in een sessie.

Blog Lampeberger Foto 2

Blog lampeberger Foto 3

Het levert u direct meer rust, ruimte en overzicht op.

Nu tijdsch genoeg…!

Hartwerck Doet ‘T | Sanny Linker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *