Woonmaand Oktober

Als de herfst nadert, voelt het heerlijk om bezig te zijn met dingen in je huis. Met thee en koekjes in gedachten (of bij de hand) is het prettig scrollen of bladeren door foto’s van hele zachte tapijten in mooie lichte tinten of kaneelkleurige stoffen voor op de bank. 

Naamloos

Overal in interieurbladen, winkels en op internet worden voorbereidingen getroffen voor de woonmaand oktober. Die gaat meteen goed van start met de woonbeurs in de Rai in Amsterdam.

De woonbeurs is een walhalla voor de degenen die inspiratie willen opdoen voor hun interieur. Zo’n beurs waar alles samenkomt is de ultieme plek om alle informatie in te winnen voor nog te realiseren plannen. Ga je met een doel, kijk dan van te voren welke bedrijven je wilt bezoeken. Je kunt zelfs een afspraak plannen, zodat er tijd voor je is.

Wil je wel eens weten hoe een ander naar jouw plan kijkt, ga dan op zoek naar een goede professional. Daar moet je vaak een beetje je weg in vinden, maar een goed advies is goud waard. Woonwinkels kunnen je helpen aan een stofferingsadvies of een goede meubelstoffeerder. Heb je een versleten houten vloer, dan is er vaak best nog wat van te maken als je de parketteur om hulp vraagt. All’interno werkt bijvoorbeeld samen met Sjoukje van Sjouk (Interieuradvies) en Niels van De Schievloeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *