Gele wooninrichting voor je huis

Je huis inrichten met een Gele wooninrichting

Het voorjaar komt er aan. Een periode van kleur. Een van de 1e kleuren die we zien in het voorjaar is de kleur geel. Het start met de krokussen en al het geel met Pasen.

Geel is ook een prachtige kleur om te gebruiken in het zomerse interieur. In de nieuwe collectie van Ikea zit ook veel geel. o.a. deze kast (fotobron http://lamaisondannag.blogspot.nl/) Deze kast is een fantastisch uitgangspunt voor een vrolijk zomers interieur. In deze kast kan je dit voorjaar/deze zomer helemaal los gaan met kleurrijke planten. De cactus die weer helemaal terug is zal zeker stralen in deze kast.

ikea kast geel

Kleur in het interieur

Geel is een kleur die als je hem doorvoert in je interieur inrichting de andere kleuren in je interieur ook gelijk ophemelt. Let er wel op welke geel je neemt en of deze matcht met je huidige interieur van je huis. Fel geel past niet bij brocante interieur maar zacht geel kan daarbij weer prima worden toegepast. Geel trekt de aandacht.

In het voorjaar is het leuk om met krokussen veel geel in je interieur toe te voegen. Vul verschillende potten met krokussen en zet deze op je tafel. Wil je budgetair niet te veel uitgeven doe de krokussen dan in grote groente potten en versier deze met mooi (inpak)papier. Zet dit vast met masking-tape of een leuk touwtje en voor weinig geld heb je een lente tafel.

Wil je liever geel als vaste kleur toevoegen denk dan aan geel behang. Of verf een canvasdoek knalgeel en hang deze boven je bank. Makkelijk te verwisselen als je de kleur zat bent maar geeft wel enorm veel impact aan je interieur.

Zoals al eerder gezegd heeft Ikea in haar komende collectie ook veel geel. Voor weinig geld heb je een leuk geel tafeltje welke je als bijzettafel of salontafel kan gebruiken. En kijk ook eens rond bij de tuincentra naar leuke gele woonaccessoires als je toch op pad gaat voor de krokussen.

Zoek je nog meer inspiratie kijk dan eens op ons pinterestbord geel wonen: http://pinterest.com/interieurinsp/geel-wonen/

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *