Opberger zelfmaken

Opberger zelfmaken

Veel mensen hebben ruimte te kort in de badkamer. Maar niet alleen in de badkamer. Iedereen kan als hij bezig is met zijn huis inrichten wel een extra opberger gebruiken.

Deze opberger kan met het werkplan op Ana White zelf gemaakt worden. Zelf te maken dus ook in elke gewenste kleur te maken.

Deze opberger is niet alleen ideaal voor de badkamer. Wat dacht je voor in de kinderkamer. Je zoon kan op deze opberger erg stoer al zijn auto’s uitstallen of al zijn gemaakte lego showen. Ook goed te gebruiken als boekenkast. Je dochter kan haar knustelspullen hierop kwijt maar ook een echte poppenetalage behoort tot de mogelijkheden.

En nu de lente er aan komt wat dacht je er van om de opberger te behandelen met buitenbeits of buitenverf en een plantenopberger van de maken. Verf de opberger in een kleur die past bij je tuin en zet er allemaal leuke bloempotten op. Je kan er ook een echt kruiden tuin van maken.

Ik kan al vele toepassingen voor deze opberger bedenken en ik denk dat jij er vast ook nog wel een paar weer. Ideeen zijn natuurlijk meer dan welkom. En als je zelf een kast als deze hebt gemaakt zouden wij het erg leuk vinden om jouw resultaat te zien.

Meer opbergers:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *