Canvasdeal Dibond

Canvasdeal.nl review Dibond

Mijn canvasdeal.nl review: Er zijn veel bedrijven op de markt die de mogelijkheid bieden voor het maken van canvasdoeken. Wij bestellen onze canvasdoeken altijd bij canvasdeal. Nu hebben zij sinds kort een nieuw product. Ik wilde het al met de kerst uitproberen omdat ik toen voor de grootouders een foto van de kinderen wilde laten afdrukken als kerstcadeau. Toen heb ik al getwijfeld of ik niet voor Dibond zou gaan maar uiteiendelijk toch voor het tradionele canvasdoek gegaan.

Nu gaf Canvasdeal mij de mogelijkheid om het uit te proberen. En net na die mail kwamen de schoolfoto’s binnen, een mooie combi. Ik heb er voor gekozen een mooie foto van mijn drie kinderen af te laten drukken.

Anders dan canvasdoek

Ik geef toe ik was een beetje sceptisch over het product. Snapte niet zo goed wat het nu inhield, afdrukken op aluminium. Wat is daar het voordeel nu van? En nog belangrijker hoe ziet dat er nu uit? Op de site van Canvasdeal kon ik namelijk niet echt een duidelijk voorbeeld vinden. En uit de omschrijving werd ook niet echt duidelijk wat dit product nu zo anders maakt dan een canvasdoek.

Dus de foto via de site besteld en toen begon het wachten. Gelukkig werd mijn wachten snel beloont en kregen wij onze Dibond doek. En ik kan maar 1 ding zeggen. Wat een pracht product. Strak, modern en geeft een fantastische sfeer. In het filmpje kan je zien hoe het doek er in het echt uitziet. Als je liever gaat voor een doek dat dun is en dicht tegen de wand kan hangen dan is Dibond echt een product voor jou. Je kan het bestellen via www.canvasdeal.nl 

 

2 thoughts on “Canvasdeal Dibond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.