industriële lampen

Industriele lampen in mijn eigen interieur

Binnenkijken in mijn eigen huiskamer

Ik ben geslaagd in mijn zoektocht naar een nieuwe bank. Een hele dag winkelen en heel veel proefzitten heeft geresulteerd in een nieuwe grijze hoekbank.

De nieuwe bank heeft een hele volksverhuizing teweeg gebracht. Het begon met nieuwe kussens voor op de bank. Mijn vorige bank was bruin welke ik gestyled had met ecru kussens en deze paste niet op de nieuwe grijze bank. Gelukkig had ik nog een bon liggen welke ik bij Leen Bakker gewonnen had dus daar heb ik flink ingeslagen. Ook slaagde ik daar voor een mooie grote mand van 101woonideeen om alle kussens en plaids in te bewaren.

Er werd een gezellig hoekje gecreëerd maar ik miste nog een ding. Een heel belangrijk item in het interieur. Mijn oude lampen paste niet meer bij de iets moderne sfeer die er nu ontstaan is. Ik had zwarte iets wat brocante lampen dus ik ben op zoek gegaan naar nieuwe lampen.

Verlichting uitzoeken is niet makkelijk. Zeker niet als je een complete nieuwe stijl in je huis gaat aanbrengen. Lampen hebben een hoog bepalende sfeer factor bij het inrichten van je huis. Verkeerde verlichting kan de hele stijl in je interieur doen breken.

Ik wist 1 ding, ik wilde lampen met een industriële tintje maar dan net iets anders. Ons interieur is modern met een tintje Hollands dus daar moesten de lampen goed bij passen.

Voor naast de bank ben ik geslaagd bij Industriële Lampen Online. Ik vond daar een prachtige grote witte staande lamp met een grote kap. De kap kan in verschillende posities gezet worden. De voet van de lamp is super zwaar dus omvallen zou deze lamp niet snel. Door zijn grote kap is het echt een blikvanger.

Boven de tafel had ik voorheen een lamp welk ik zelf gemaakt had van een oude kippenren, ook deze moest het met deze volksverhuizing ontgelden. Even heb ik overwogen om hem alleen in een andere kleur te spuiten maar ben achteraf toch erg blij dat ik ook deze heb vervangen. Boven de tafel hangt nu een witte industriële lamp van Steinhauer die prima past bij mijn Hollandse tintje.

Beide lampen hebben echt een andere sfeer in mijn interieur aangebracht. Nu nog een paar kleine lampen erbij zoeken en stap voor stap vormt zich mijn nieuwe woonkamer.

industriële lampen

industriële lampen industriële lampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *