basis in je interieur

Goede basis in je interieur

Ben je net al mij iemand die graag wisselt in zijn interieur? Die elke halfjaar of eigenlijk zelfs nog vaker van interieur zou willen wisselen? Heb jij ook ergens in je schuur of op zolder een doos staan met verschillende woonaccessoires? Dan heb je vast ook een goede basis voor je interieur.

Als je graag wisselt van interieur zorg dan dat je meubelen niet te veel kleur hebben. Met een bank en/of stoel in een basis kleur heb je een makkelijk uitgangspunt om deze op te vrolijken met kussens en plaids. Door te kiezen voor een wit, ecru of grijze bank heb je gelijk een mooie basis voor gekleurde kussens. De kussens en plaids vallen met de neutrale ondergrond nog beter op. 

Rustige meubels

Zorg dat ook je meubels niet te veel opvallen. Rustige lijnen met niet te veel tierlantijnen.

Het interieur op de foto van deze woning in Delft geeft de perfecte basis weer voor een interieur waar makkelijk mee te wisselen is. Door gekleurde accessoires toe te voegen creer je al snel een andere sfeer. Ook door gebruik te maken van behang door bijvoorbeeld achter de bank 2 of 3 stroken aan te brengen of de schouw in een contrasterende kleur te verven vindt er meteen een hele metamorfose plaats.

Met een goede basis in je interieur is het dus niet moeilijk om elke keer weer een andere sfeer in je woning te creëren. En heb je even weer behoefte aan rust dan haal je alle kleuren weer weg en ga je terug naar de rustige basis.

Wil je zien hoe deze woning er verder uitziet kijk dan een op Nordicdays.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *