lange tafels

Buiten eten in de zomer

Nog even en ook onze kinderen hebben vakantie. Het is nog een week doorbikkelen maar dan mogen wij ook gaan genieten van 6 weken vakantie. Zoals het er nu naar uitziet gaan wij vakantie houden in onze eigen woning. Genieten van het mooie weer (daar gaan we vanuit) en genieten van onze eigen tuin. Een groot deel van dat genieten bestaat uit lekker eten in onze tuin.

Buiten eten in de zomer is een van de heerlijkste dingen die er is. Genieten van zomerse gerechten of bbq-en met vrienden. En met een leuke tafelsetting heb je ook binnen mum van tijd een zomerse sfeertje gecreëerd. Haal de leukste woonaccesoires naar buiten en dek je tafel feestelijk.

buiten eten
Bron: http://www.coeurblonde.com/tag/buiten-eten/

feesttuin
Bron: http://studiomarijkeschipper.nl/televisie/sub-televise-fotos/17/Familietuin

tuinfeest

feest in de tuin

lange tafel tuin

picknicktafel

Wil je langer genieten dan biedt een vuurtafel uitkomst. Gisteren was ik in Scheveningen en daar stonden ze volop. Vuurtafels in verschillende soorten en maten. Van grote tafel tot kleine salon/bijzettafel met vuur.

vuurtafel
Bron: http://www.vuur-tafel.nl/

En als afsluiter wil ik je nog een tip geven. Als ik iets vervelend vind is het om steeds naar binnen te moeten als we met zijn allen buiten zitten. En met name voor de drankjes moet ik regelmatig weer naar binnen. Dit jaar ga ik het anders aanpakken, ik ga werken met grote drankkannen met een schenktuitje. Daarin maak ik limo voor de kinderen en fris fruitwater voor mezelf.

zomerse drankje
http://www.bloomwedding.nl/nl/portfolio/algemeen/huwelijk_de_viersprong_van_ellen_wilco/6

Ik gebruik kannen van de hema. Deze zijn van plastic. Op het moment zijn deze ook te koop bij de AH. Bij de Xenos verkopen ze glazen kannen. Op deze manier heeft iedereen zijn drankje bij de hand en kan zelfs mama genieten van het zomerse weer.

tap hema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *