Herfstige kleuren

Herfstige kleuren

Sinds dit weekend heeft de zomer ons officieel verlaten en heeft de herfst zijn intrek genomen. Tijd dus om je huis in te richten met herfstkleuren.

Ik heb weer de leukste woonaccessoires in herfstkleuren voor je verzameld. Een leuk collage waarbij je een keuze kan maken uit een paar items maar ook in zijn geheel zijn deze tien items leuk om je woning herfstklaar te maken.

herfstige kleuren

1. De herfst brengen we vaak binnen door. Na een fantastische zomer is het even wennen dat we nu weer veel tijd in huis doorbrengen. De lange warme avonden in de tuin worden vervangen door gezellige sfeervolle avonden voor de buis met misschien op de achtergrond wel de open haard al aan. Deze poef geeft je een heerlijk basis om te hangen, te zitten en/of heerlijk te relaxen.

2. Uitgesneden uit prachtig hout siert dit leuke huisje je woonkamer. Erg leuk om met andere items te combineren op je dressoir of salontafel.

3. Er is niets lekkerders dan nadat je natgeregend bent, thuis heerlijk te douchen en daarna te genieten van een dampende kop soep. En deze soepkom tekent zeker een glimlach op je gezicht.

4. En van de mooie kleuren in de herfst zijn de verschillende bruintinten. Deze kopere kandelaar van VT Wonen past perfect bij al die bruintinten. Combineer hem met verschillende kandelaren of plaats hem op een dienblad en kleed deze verder aan met leuke herfstartikelen zoals bladeren, pompoenen en leuke spullen die je in het bos hebt gevonden.

5. Bordjes horen eigenlijk op tafel maar deze bordjes vind ik te mooi voor op tafel. Voor deze bordjes zou ik een uitzondering maken en ze deel laten uitmaken van het interieur. Deze bordjes zouden bij mij een plekje aan de muur krijgen zodat ik er elke keer weer naar kan kijken. Daarbij denk ik dat mijn kinderen ook dol zullen zijn op de afgebeelde beesten.

6. Nu de zon verdwijnt moeten we de vogels helpen. Nu zal je met deze papieren vogels niet echt de vogels helpen maar ze staan wel super grappig in je interieur. Zo kan je ze perfect combineren met het houten huisje.

7. Ze blijven leuk. Al een tijdje hot in het interieur maar van mij mogen ze nog een tijdje hot blijven: de Pompom. Voor de herfst hangen we natuurlijk pompoms op in de kleuren oranje en bruin.

8. Deze poef vind ik echt super gaaf. De poef bestaat uit labels van o.a spijkerbroeken. Echt een kunstwerk op zich en met zijn kleur goed passend in een herfst interieur.

9. Dit oranje krukje kan je gebruiken om op te zitten maar kan ook prima naast de bank worden neergezet om gebruikt te worden als kleine bijzet tafel.

10. Met de schermer die snel invalt kunnen we in de herfst wel wat kaarslicht gebruiken. Deze kaarsen van House Doctor zullen met veel liefde je kamer verlichten.

 

 

1 thought on “Herfstige kleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *