iPad standaard Vogel’s

iPad standaard Vogel’s

In veel huishoudens is tegenwoordig een tablet aanwezig. Bij ons is de tablet voornamelijk voor zakelijk gebruik, al gebruiken de kinderen hem ook om spelletjes of leerprogramma’s op te doen.

Wij hebben een beschermmap om de tablet heen welke je kan gebruiken om de iPad neer te zetten. Nu kregen wij het aanbod of we de iPad standaard van Vogel’s wilde testen.

In eerste instantie wilde we de standaard in de keuken monteren. Erg makkelijk voor keukenprinsesjes. Plaats hem op een plek bij je werkblad zodat je makkelijk je recepten kan aflezen. Of je zou zelf tv kunnen kijken tijdens het koken. 24Kitchen kijken en ondertussen het gerecht zelf maken. Nu proberen wij thuis wel regelmatig nieuwe recepten uit toch vonden wij voor onze woonsituatie de keuken niet een handig plek voor de iPad standaard. 

Onze standaard hebben we naast de computer gehangen. Tijdens het werken mis ik regelmatig een extra computer. Zeker als ik bezig ben met bloggen is het erg handig om een plaatje of foto als inspiratiebron naast mij te hebben. En heb ik er geen foto of plaatje op dan heb ik de iPad standaard met twitter aan. Met een schuin oog kan ik zo een beetje meetweeten.

Er zijn nog meer toepassingen voor de iPad standaard. Wat dacht je van heel decadent in de badkamer. Kan je tijdens het badderen kijken naar de favoriete film of tv-serie.

Wij zijn erg blij met de standaard. Hij is in verschillende ruimtes toe te passen en flexibel in te zetten door zijn roterende deel. Je kan hem dus zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Je kan merken dat hij van Vogel’s is. Zij hebben al erg veel ervaring met (muur)standaards. In onze vorige woning hadden wij een standaard van Vogel’s voor de tv in zowel de woon- als de slaapkamer. De standaard wordt goed stevig aan de wand bevestigd.

De standaard is verkrijgbaar bij iPodhoes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *