Tuinkast van steigerhout

Slim inrichten tuin – deel 2

Een kleine tuin en nu… Zoveel wensen hoe gaat dat passen.

In mei van dit jaar schreef ik een stukje over het omdenken in de praktijk. Van een klant kwam de vraag, waar zou jij het tuinhuisje plaatsen? Mijn idee hierover was om in z’n geheel geen tuinhuisje te plaatsen, maar een bestaande muur te gebruiken als tuinkast. En nu wil ik jullie graag de foto’s laten zien van het resultaat.

Oude situatie en Artist Impression tuinkast:

Naamloos2tuinkast

De tuin na de metamorfose:

foto-tuinaf-01

In een tuinhuisje heb je vaak dat deze in de loop van tijd steeds voller raakt. Waardoor je eerst spullen eruit moet halen om bij dat ene hoekje te komen. Met een tuinkast gebruik je de anders verloren inloop nu als terras en houd je alles uit het zicht en makkelijk bereikbaar.

Door voor een andere oplossing te kiezen is er naast de grote eettafel nu ook ruimte voor een relaxte loungehoek in de zon.

foto-tuinaf-02

Naast heel veel relaxte uurtjes in de zon, leende de nieuwe tuin zich ook prima voor een tuinfeestje op een zwoele zomeravond.

Het mag dan wel een kleine tuin zijn het was hier in ieder geval een groot feest…

foto-tuinaf-03 foto-tuinaf-04

Voor meer praktijkvoorbeelden van iREDESIGN kun je kijken op onderstaande websites. Hulp nodig bij het omdenken voor het inrichten van jouw huis of tuin, stel je vraag per mail of op Facebook.

iREDESIGN_logo_

www.iREDESIGN.nl

www.facebook.com/iREDESIGN.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *