Babykamer wit met blauw

Babykamer wit met blauw

De meeste jongentjes babykamers zijn toch wel wit met blauw. En geef deze moeders eens ongelijk. Blauw is echt een kleur die welke ja als perfect basis kan gebruiken voor een jongensbabykamer.

Met witte meubelen en blauwe accessoires is je jongensbabykamer snel gemaakt. Er zijn zoveel leuke blauwe accessoires verkrijgbaar dat een kamer op deze manier inrichten geen probleem mag zijn.

Dit blauw is prima te combineren met geel, groen, grijs of bruin. Gebruik dit bijvoorbeeld als accent kleur in de gordijnen of het bedtextiel.

Deze babykamer heeft enorm veel opbergruimte. Allereerst een commode met veel lades en kastdeuren maar ook de plankjes boven de commode en de mandjes van Handed By bieden veel mogelijkheden. Zo kan je in de kleine mandjes perfect wattenstaafjes, nagelknippertje, thermometer enz. bewaren. Ook is het leuk om een mandje te gebruiken als verzamelmandje vol herinneringen. Je kan hier het armbandje uit het ziekenhuis in doen maar ook de 1e haarlok als je zoontje naar de kapper is geweest. Wat dacht je van zijn 1e speen en sokje. Zo leuk om later te zien hoe klein die 1e sokjes waren. Zeker als je kind groter is is het erg leuk om het mandje dan zo nu en dan eens te voorschijn te halen en samen door te nemen.

En nu hebben we het de hele tijd over de kleur blauw en een jongensbabykamer. Maar als je al het blauw vervangt voor roze heb je binnen mum van tijd een meisjesbabykamer.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *