Kleine babykamer inrichten

Kleine babykamer inrichten

Er is niets moeilijker dan een kleine babykamer inrichten. Want hoe en wat ga je er in zetten. En hoe ga je ook nog voor sfeer zorgen.

Het belangrijkste wat er in de kamer hoort te staan is een ledikantje. Een baby heeft namelijk behoefte aan eigen slaapplek. Natuurlijk kan je kindje bij jullie op de kamer maar voor beide is het beter als je kind ook op zijn eigen kamer leert slapen. IN een kleine babykamer hoort dus een bedje. En eigenlijk stopt daar het benodigde want een commode en kast kan je ook anders oplossen.

Je kind heeft nog niet veel kleren dus je kan de kleertjes ook opbergen in jouw kledingkast. En heb je geen ruimte voor een commode en verschoon je baby dan op jouw bed. Leg wel een aankleedkussen neer zodat bij ongelukjes je bed schoon blijft.

Nu nog het puntje sfeer, als er alleen in een kamer een bedje staat hoe zorg je dan nog voor een leuke sfeer? Je kleine babykamer inrichten kan je heel goed sfeer geven door een wand compleet te behangen met fotobehang zoals deze strandkamer. Je kan er voor kiezen deze op internet aan te schaffen maar je kan ook aan de hand van een foto het behang laten maken. Zo heb je je kleine babykamer origineel ingericht.

1 thought on “Kleine babykamer inrichten

  1. Onze tweeling, Jimi&Marley, zijn op 31 juli geboren en slapen in een unieke en kleurrijke babykamer.
    Mijn vrouw(Anita Ammerlaan) is namelijk professioneel kunstenaar en zij heeft een unieke babykamer gecreëerd met veel vrolijke kleuren en onze kids vinden het geweldig!
    Ze kijken vaak naar de schilderijen en vinden de kleurtjes erg interessant en leuk.
    Mocht je nieuwsgierig zijn naar het kleurrijke werk van mijn vrouw, kijk dan eens op http://www.anitaammerlaan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *