Prachtige Babykamer

Prachtige babykamer

Sommige mensen hebben echt de gave om hun interieur perfect in te richten. En zij kunnen dan ook hun babykamer inrichten als een echte inspiratie voor anderen. 

Susanne van Frivole heeft dit talent. Zij kan met weinig middelen maar met heel veel creativiteit van niets iets maken. Zo ook in deze babykamer waar ze met een stok een fantastische ledikantrek van heeft gemaakt.

In de babykamer van haar zoon staan maar weinig spullen maar toch door te kiezen voor een behang wat al voor een groot deel de sfeer bepaald en nog een paar bijzondere meubels (veelal van marktplaats) heeft ze toch een prachtige babykamer gecreerd.

Deze babykamer is al oud want haar zoontje gaat al naar school en ondertussen heeft Susanne ook een dochter gekregen. EN je begrijpt ook deze kamer zijn het bekijken waard. Net als de rest van haar interieur. Ben je benieuwd hoe haar woning er nu uit ziet dan kan je een kijkje nemen op http://frivolebysuus.blogspot.nl/ Hier kan je ook zien wat Susanne allemaal maakt. Zij heeft tegenwooridg ook een shop waar je haar producten kan kopen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *