Babykamer mintgroen met geruit behang

Babykamer mintgroen met geruit behang

Tijdens mijn speurtocht op internet kwam ik de foto van een babykamer met geruit behang tegen. Dit behang van ferm living ben ik al vaker tegengekomen en vind het jammer dat we net de slaapkamers van ons kinderen af hebben. Wat een leuk geruit behang is dit. De kleur en de vorm van de ruit is een perfect uitgangspunt voor een baby – en of kinderkamer.

babykamer mintgroen geruit behang

1. Op pinterest kwam ik deze babykamer tegen. Wat een heerlijk zitje als je je baby wilt voeden of als hij/zij wat groter is om samen een boekje in te lezen. Ik ben erg nieuwsgierig naar de rest van de kamer. Met mijn top tien heb ik mijn eigen versie van de babykamer gegeven.

2. In een babykamer mag een mooie poster of prent niet ontbreken aan de muur. Een poster welke gevoel bij je oproept. Deze luchtballon neemt je mee. Waar naartoe? Dat mag je helemaal zelf in vullen: op een roze wolk, een eiland vol zon of misschien wel een ander plekje waar je een bijzondere herinnering aan hebt.

3. Deze draadmandjes zijn erg leuk om spullen in te bewaren. Zet er een op de commode en vul hem met luiers, omslagdoeken en andere verzorgingsproducten. Maar je kan ook erg creatief omgaan met deze mandjes. Hang er een paar met de onderzijde tegen de muur en je hebt leuke kleine kastjes aan de muur welke je kan vullen. Een leuk fotolijstje met bijvoorbeeld de 1e echofoto er in maar ook de 1e kinderboeken kunnen leuk in deze mandjes gestald worden.

4. Dit behang en de mintgroene kleur kunnen perfect gecombineerd worden met steigerhout. Het lieve mintgroen past goed bij het stoere hout. Je kan ook een paar steigerhouten planken aan de wand bevestigen als je het steigerhout niet alleen in het ledikant terug wil laten komen.

5. In een babykamer kan je niet zonder handig haken voor het ophangen van een (hand)doek, een omslagdoek of een badjasje. Deze wandhaken zijn simpel maar daardoor juist zo mooi. En verstop ze niet allemaal maar hang aan 1 een leuke deurhanger of kralenketting.

6. Het ruitjes behang waar alles om draait: Het Ferm Living Harlequin behang.

7. Een plaid mag niet ontbreken in je babykamer. Ideaal om ’s avonds en ’s nachts niet te veel afkoelen als je je kindje in een stoel zit te voeden. Daarbij heeft deze plaid een prent die perfect past bij het behang.

8. Dan iets waar ik lang naar gezocht heb. Ik wilde bij deze babykamer een kast die opviel. Een kast die anders was dan de rest van de kamer maar eigenlijk ook weer totaal niet. Een kast die perfect bij het sfeertje past en genoeg ruimte biedt om alle babyspullen en kleren in op te bergen. Deze meidenkast in haar bijzondere kleur vind ik perfect bij de kamer passen. De kast maakt de andere items zachter.

9.  Een van mijn favoriete items voor baby – en kinderkamers: PomPoms. Hang er meerdere in een hoekje. Je kan kiezen om dezelfde kleuren te gebruiken maar dan in verschillende maten maar je kan ook kleuren combineren. Kijk naar de overige kleuren die je gebruikt hebt voor het inrichten van de babykamer en combineer deze met een mintgroente PomPom.

10. Ook als stoel wilde ik een bijzonder item. Een stoel welke een blikvanger in de kamer zou zijn. Deze retro stoel vraagt er om om heerlijk bekleed te worden met plaids en kussens zodat je een plek creert waar jullie samen graag vertoeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *