verkoopstyling

Het Dansende Huis Verkoopstyling

Het Dansende Huis Verkoopstyling

Het Dansende Huis Verkoopstyling is aangesloten bij het CNVV en CRISP.

Verkoopstyling
Het is momenteel lastig je huis te verkopen. Lastig, maar niet onmogelijk. Verkopen is onderscheiden. Als verkoper ben je emotioneel betrokken bij de inrichting van je huis. Potentiële kopers kunnen niet door de inrichting van de bewoners van een koopwoning heen kijken en haken daardoor af. Het is mijn taak als verkoopstyliste jouw woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk te maken om je kansen op de woningmarkt te vergroten.

Meubelverhuur
Leegstaande woningen zijn moeilijk verkoopbaar omdat potentiële kopers de ruimte niet goed kunnen inschatten. Het Dansende Huis Verkoopstyling richt leegstaande woningen in, zodat jouw woning de uitstraling krijgt die nodig is om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken.

Kleuradvies
Regelmatig geef ik met veel plezier (Histor/Flexa) kleuradvies bij doe-het-zelf-zaken (Gamma/Karwei). Hulp nodig bij het kiezen van kleur? Ik help je graag om tot een mooi resultaat te komen.

Workshops
Vanaf januari 2014 bied ik maandelijks wisselende, creatieve workshops aan, waarbij gewerkt wordt met natuurlijke en stoere materialen zoals: hout, zink, jute, linnen, touw, wol, vilt, schelpen enz.

Nobelisme
Sinds kort werk ik op basis van Nobelisme. In het kort betekent dit dat de klant bepaalt wat hij/zij voor mijn diensten betaalt, waarbij ik er wel van uit ga dat er sprake zal zijn van betaling(stermijn) naar redelijkheid. Meer weten? Zie het item Tarieven? Nobelisme! op mijn website.

Contact
Meer informatie: www.hetdansendehuisverkoopstyling.com
Afspraak maken? Bel: 06 81 53 96 95.                                               

 

meubelverhuur

 

meubelverhuur

 

kleuradvies

Workshops

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *